COVID-verpleegkundige legt uit waarom ze klokkenluider werd: “Ik filmde dat ze patiënten vermoordden” – DissidentNL

covid-verpleegkundige-legt-uit-waarom-ze-klokkenluider-werd:-“ik-filmde-dat-ze-patienten-vermoordden”-–-dissidentnl

01-05-21 05:31:00, Maria Olzewski

‘De allereerste dag bij Elmhurst was ik geschokt. Het was iets wat ik nog nooit eerder had gezien. Patiënten lagen alleen in de kamers aan de beademing zonder dat er familie bij mocht komen om voor hen te zorgen. Mensen stierven gewoon door grove nalatigheid, medische wanpraktijken, en wanbeleid’.

Erin Maria Olzewski, de klokkenluidende verpleegster die vorig jaar de krantenkoppen haalde met het documenteren van “fraude, nalatigheid en hebzucht” die “leidden tot onnodige sterfgevallen” tijdens het hoogtepunt van de COVID-19 pandemie, zat samen met LifeSiteNews tijdens de Health & Freedom Conferentie om haar ervaring en overwegingen te delen.

Olzewski, wiens bevindingen voor het eerst aan het licht kwamen in een virale video in juni getiteld “Perspectives on the Pandemic: The (Undercover) Epicenter Nurse“, kreeg een warm onthaal van het uitverkochte, 4.000 personen tellende evenement in het Rhema Bible College.

Olzewski, oorspronkelijk uit Wisconsin, maar tegenwoordig inwoner van Tampa, Florida, legde uit hoe ze vrijwillig tijdelijk als een reisverpleegster in New York City werkte en vertelde LifeSite’s Rebekah Roberts, “we zagen geen grote toestroom van COVID-19 patiënten” in Florida.

Olzewski is ook een veteraan die van 2003 tot 2004 in Irak gediend heeft. Ze vertelde hoe ze besloot om een ander soort “frontlinie-oorlogsgebied” binnen te gaan, door mensen in grote nood in het “epicentrum” van de pandemie te dienen, bericht LifeSiteNews.

Bij aankomst was ze verbaasd dat ze “drie dagen niets te doen had” en vernam dat andere verpleegsters “21 dagen of een hele maand stil hadden gezeten en 10.000 dollar per week hadden gekregen,” zonder enige opdracht. “Als ze zo dringend verpleegsters nodig hebben, waarom brengen jullie me dan hierheen als er verpleegsters rondhangen?” vroeg ze, en ze beschreef dit als haar eerste “rode vlag” dat de realiteit van de situatie in New York niet was wat er in de nieuwsmedia werd gemeld.

En, “lucky me,” zei ze met een glimlach en een vleugje sarcasme, “ik werd toegewezen aan het Elmhurst Ziekenhuis in Queens dat uiteindelijk ‘het epicentrum van het epicentrum’ was” voor gerapporteerde COVID-19 sterfgevallen.

“De allereerste dag in Elmhurst was ik geschokt. Het was iets wat ik nog nooit eerder had gezien,” zei ze. “Patiënten lagen alleen in de kamers aan de beademing zonder dat er familie bij mocht om voor hen te zorgen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: