Giftige (vloei)stoffen in “zelf” sneltesten op scholen – CommonSenseTV

giftige-(vloei)stoffen-in-“zelf”-sneltesten-op-scholen-–-commonsensetv

01-05-21 05:35:00, Giftige (vloei)stoffen in “zelf” sneltesten op scholen

Het is onwerkelijk hoe ze, ondanks dat de gevaren, gewonden en doden, dit levensgevaarlijke experiment er toch doorheen willen drukken. Dit is puur Kwaad. Zoveel problemen, nu al. Het niet stopzetten van dit experiment is misdadig.

Nog onwerkelijker is dat zoveel mensen geen enkele vraag stellen en alles maar braaf opvolgen. Vaak zijn het dezelfde mensen die voorheen altijd riepen: “Politici? Zakkenvullers!”,

Het zijn dezelfde mensen die nu braafjes alles doen wat de overheid ze vertelt.

In Duitsland moeten de kinderen al enige tijd aan de ‘zelf sneltesten‘ op scholen. Wanneer een kind naar school wilt zullen ze verplicht moeten testen. Terwijl dit niet alleen erg ongemakkelijk en pijnlijk kan zijn voor een kind, blijkt het ook gevaarlijk te zijn in sommige gevallen.

Op de bijsluiter van deze sneltesten is te lezen dat de giftige stof ‘Octyl-/nonylfenolethoxylaat‘ gebruikt wordt. Het kan zorgen voor onomkeerbare gevolgen voor bijvoorbeeld het immuunsysteem of wordt het in verband gebracht met een toename in onvruchtbaarheid.

LET OP: Deze zelf sneltesten zijn overal in Nederland verkrijgbaar. Dit artikel gaat dus niet perse over scholen in Duitsland. Het gaat voornamelijk over mensen die deze testen al kopen bij winkels als Albert Heijn.

Zie hieronder de bijsluiter of klik op deze link:

Uit de bijsluiterBijsluiter:

Bijsluiter SARS CoV 2 RAGT Nasal Zelftest NL

Het zou gaan om sneltesten van het Koreaanse merk SD Biosensor die worden verkocht door het farmaceutische bedrijf Roche.

Het grote probleem aan deze stof is dat het een ‘hormoonverstoorder‘ is. Dit brengt nare onomkeerbare gevolgen met zich mee.

Wat is een hormoonverstoorder exact?

Een hormoonverstoorder is een niet door het menselijk lichaam geproduceerde chemische stof of mengeling van chemische stoffen die de werking van onze hormonen verstoort en schadelijke gevolgen heeft voor de gezondheid van het blootgestelde organisme of zijn afstamming (de gevolgen kunnen zelfs bij de volgende generaties tot uiting komen).

Hormonen spelen een sleutelrol in tal van biologische of fysiologische functies. Ze doen hun werk vaak in kleine hoeveelheden en op bepaalde tijden. Een verstoring van dat hormonaal systeem, in het bijzonder in bepaalde periodes van de ontwikkeling (bv: tijdens de vorming van de geslachtsorganen bij de foetus) kan onomkeerbare gevolgen hebben.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: