India beveelt weer officieel Ivermectine aan nadat dodentallen oplopen na vaccinatiecampagne – DissidentNL

india-beveelt-weer-officieel-ivermectine-aan-nadat-dodentallen-oplopen-na-vaccinatiecampagne-–-dissidentnl

01-05-21 05:31:00, In India cremeren ze lijken zoals ze dat al millennia doen. Vroeger gooiden ze ook nog de levende weduwe van de overleden man op de brandstapel, maar de Engelsen hebben die praktijk beëindigd

Vier dagen geleden berichtte Dissident over de angstpropaganda die de mainstreammedia verkondigt over de corona-sterftecijfers in India. 

De angstpsychose moet blijvend gevoerd worden, want anders zijn de mensen niet geneigd een vaccin te nemen. En het vaccin is noodzakelijk omdat er anders geen vaccinatiepaspoorten geïntroduceerd kunnen worden. En die vaccinatiepaspoorten zijn slechts het begin. Eens er genoeg mensen gevaccineerd zijn, zullen ze zelf vragen om een vaccinatiepaspoort, met het valse idee dat ze denken daarmee hun vrijheid te herwinnen, zonder dat ze beseffen dat ze zelf vragen om een digitale slavernij.

Aan dat vaccinatiepaspoort, een ID2020, zullen salamitactiek-gewijs steeds meer dingen gehangen worden. De EU noemde vrij reizen deze week, maar ze zullen ook vereist worden voor toegang tot horeca, musea en zo meteen ook supermarkten. Het leven voor niet-gevaccineerden zal steeds beperkter worden, en zo zullen steeds meer mensen geneigd zijn ‘vrijwillig’ dat vaccin(atiepaspoort) te aanvaarden. Daarna zullen je medische en financiële gegevens er aan gekoppeld worden, je seksuele en politieke voorkeur etc. Tot men elke Dissident effectief van de samenleving uit kan sluiten.

De MSM verkondigt Nepnieuws:

Geen land is op dit moment zwaarder getroffen door corona dan India. Tot overmaat van ramp loopt de vaccinatiecampagne traag en willen niet alle Indiërs een prik te halen. #Nieuwsuur pic.twitter.com/bPpRM8fMXN

— Nieuwsuur (@Nieuwsuur) April 27, 2021

Zoals Dissident berichtte:

Laten we beginnen met het feit dat India een bevolking heeft van 1,4 miljard mensen. Als we kijken naar het aantal dagelijkse positieve tests op SARS-CoV-2, zien we dat India op 24 april 2021 349.691 positieve tests registreerde. Dit komt neer op slechts 0,02% van de hele Indiase bevolking die op 24 april 2021 positief testte op Covid.

En, dat is niet omdat de vaccinatiecampagne traag loopt. Toen India stopte met Ivermectine en met het vaccinatieprogramma begon, gebeurde er dit:

India lijkt het te hebben begrepen en dat is belangrijk, want elk land dat bewijst dat deze vaccinatie-doctrine nergens op gestoeld is en er effectieve medicijnen bestaan tegen deze niet zo heel dodelijke nieuwe corona-variant,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: