Is het 5G netwerk verbonden met de Covid-19 pandemie? – Frontnieuws

is-het-5g-netwerk-verbonden-met-de-covid-19-pandemie?-–-frontnieuws

01-05-21 09:24:00,

Er komen nu rapporten naar buiten waaruit blijkt dat sommige van de elektrische onderdelen die in de faciliteiten van de 5G-toren worden gebruikt, gemarkeerd zijn met “COV-19″, wat toevallig bijna identiek is aan COVID-19, de naam die wordt gebruikt voor de infectie die naar verluidt wordt veroorzaakt door het Coronavirus uit China. Het “Patriot Street Fighter” account op Telegram is een van de laatste om videobeelden te delen van de onderdelen, die duidelijk te zien zijn met de COV-19 markering.

Installateurs van 5G-componenten over de hele wereld hebben soortgelijke markeringen gemeld op apparatuur die hun torens ingaat, waaruit blijkt dat het fenomeen vreemd genoeg wijdverspreid is en duidelijk geen toeval is.

Zoals u zich wellicht herinnert van het begin van de plaag, waren er berichten over hoe Wuhan, China, waar het allemaal begon, net zijn 5G-masten had aangezet op bijna hetzelfde moment dat de lokale bevolking ziek begon te worden.

Sommigen werden zo ziek dat ze dood op straat vielen, is ons verteld.

Kort daarna versnelde men de uitrol van 5G in de VS, en een jaar later worden daar veel zieken en stervenden gemeld, naar verluidt door het “virus”.

Wat is hier echt aan de hand? Frontnieuws laat het aan zijn lezers over om te beslissen of er een verband is tussen 5G en de symptomen en ziekte die in verband worden gebracht met het Covid-19 virus.

Bekijk zeker de volgende video van Brighteon.co , die nog een andere component toont van de COV-19 chipset die in 5G-installaties wordt gebruikt.

Vaccins en 5G, niet een of ander spook “virus”, verspreiden ziekte en dood

Het hele afgelopen jaar, terwijl tientallen miljoenen Amerikanen werden opgesloten, waren telecomoperatoren druk bezig 5G-chipsets te installeren in torens in het hele land, ook bij scholen waar opgroeiende kinderen de hele dag in de klas zitten.

Zou het kunnen dat blootstelling aan 5G-straling dezelfde symptomen veroorzaakt die nu worden toegeschreven aan het Covid-19 virus?

Hoe zit het met de Covid-19 injecties? Hebben zij ook symptomen die overeenkomen met die veroorzaakt door blootstelling aan 5G straling?

Misschien zorgen de vaccins en de torens samen voor dezelfde gezondheidsproblemen. Dit alles samen is een recept voor een gezondheidsramp, maar de mainstream media concentreert zich uitsluitend op het “virus”,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: