Krijgt het recht zijn loop? – EnerzijdsAnderzijds

krijgt-het-recht-zijn-loop?-–-enerzijdsanderzijds

01-05-21 09:21:00,

Dr. Reiner Fuellmich is advocaat en klaagde in de Verenigde Staten met succes Volkswagen aan wegens het dieselschandaal. Ook zit hij de Deutsche Bank op de hielen wegens ‘grootschalige fraude’.
Nu heeft hij zijn focus gericht op wat hij het Covid-schandaal noemt en richt daarbij zijn pijlen vooral op de PCR-test die volgens velen, waaronder de uitvinder Kary Mulis en de bij de programmering van de test betrokken Nederlandse Marion Koopmans, geen besmetting kan vaststellen. Zonder deze onjuiste wijze van gebruik van de revolutionaire test zouden we deze ‘pandemie’ nooit hebben waargenomen is de overtuiging van kritische artsen.
De belangrijkste punten uit een eerder gesprek dat Fuelmich had met de onafhankelijke journalist Ken Jebsen.

Wie is Reiner Fuelmich

Dr. Reiner Fuelmich is een Duits-Amerikaanse jurist en advocaat met de reputatie van een pittbull: als hij eenmaal beet denkt te hebben, laat hij niet meer los. Dat heeft de firma Volkswagen gemerkt toen Fuelmich zich vastbeet in de grootste fraudezaak in de automobielindustrie. In 2015 deed de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) een voor Volkswagen vernietigende uitspraak. De naar schatting 590.000 gemanipuleerde Volkswagens op de Amerikaanse markt moesten worden omgebouwd totdat ze echt aan de milieu-eisen zouden voldoen. Kosten $ 33 miljard. Het bedrijf moest toegeven dat wereldwijd 11 miljoen Volkswagens met de CO-2 manipulator waren uitgerust.

Fuelmich is er nu van overtuigd dat de Covid-crisis een geregisseerde crisis is. Hij ziet deze crisis als een schandaal maar dan op een schaal waarbij de Dieselgate verbleekt. In een door hem opgerichte onderzoekscommissie Corona Ausschuss heeft zijn team inmiddels meer dan 100 getuigen uit talrijke sectoren en landen gehoord. Hij concludeert na deze talrijke en online geplaatste gesprekken dat hij nu bewijs heeft dat er grote fraude in het spel is. Hij ziet de onbewezen medische effecten van de lock downs, maskerplicht en de social distancing, maar richt zijn juridische pijlen toch eerst en vooral op de PCR-test. Volgens Fulemich is deze op zich goede test ingezet om de ernst van het virus te manipuleren. De uitvinder en Nobelprijswinnaar Kary Mullis, die kort voor de virusuitbraak overleed, heeft al ruim voor Covid gewaarschuwd dat zijn test voor verkeerde doelen werd ingezet en daarmee niet valide uitslagen genereerde.
Boven de video van het gehele interview (Duitstalig) dat Fuelmich in november met onafhankelijk en nu veelgeplaagd journalist Ken Jebsen in Berlijn had.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: