PCR-teststaafjes onder de loep: Darpa Hydrogel vermindert functie pijnappelklier – Ellaster

pcr-teststaafjes-onder-de-loep:-darpa-hydrogel-vermindert-functie-pijnappelklier-–-ellaster

01-05-21 12:43:00,

Een onderzoek uit Slowakije, waar ziekenhuispersoneel de PCR-teststaafjes onder de loep nam, toont zeer verontrustende onderzoeksresultaten. De onderzoekers kwamen tot de conclusie dat de PCR-tests met ‘wattenstaafjes’, die men via de neus helemaal tot aan de hersenen inbrengt, zijn gemaakt om onder andere Darpa Hydrogel aan te brengen.

Onderzoek: Analyse van PCR-teststaafjes van oppervlaktetesten in de Slowaakse Republiek – bevestiging van genocide

De analyse is uitgevoerd in de maanden november 2020 tot maart 2021 op teststaafjes in PCR-teststaafjes van SD Biosensor, Abbott en Nadal in een niet nader genoemd ziekenhuislaboratorium uit Bratislava, Slowakije. De teststaafjes waren afkomstig van de sets die werden gebruikt bij oppervlaktetesten in Slowakije en in ziekenhuizen.

Uit de bevindingen van dit onderzoek blijkt dat de PCR-tests niet zo onschuldig zijn als dat ze lijken. De holle vezels van de teststaafjes beschadigen het slijmvlies en lekken zo de toegevoegde Darpa Hydrogel en Lithium. Deze stoffen beïnvloeden de functies van met name de pijnappelklier, het immuunsysteem en rode bloedcellen.

Figuur 4 en 5: De gebroken scherpe uiteinden verstoren het epitheel (oppervlaktelaag) op het slijmvlies, wat kan leiden tot uitloging (lekken van gifstoffen) van de vezelinhoud, zoals Darpa Hydrogel en Lithium. De draden zijn gepatenteerd [door Darpa]. Figuur 6: In lengterichting open vezel met gebroken uiteinde en balletjes van Darpa Hydrogel. Figuur 7: Het wattenstaafje bevat gebroken nylonvezels, hydrogel en lithium. Dit materiaal blijft achter na het aanbrengen in de nasopharynx (achterste keelneusholte).

Figuur 10 en 11: Na contact van de Darpa Hydrogel met organische vloeistoffen (bijv. speeksel), beginnen ze binnen een paar minuten rechthoekige kristalstructuren te vormen. Deze groeien geleidelijk op een fractale manier. Figuur 12: Resultaat van kristallisatie na 24 uur. Figuur 13: Deze Darpa Hydrogel-kristallen creëren een ruimtelijke 3D-structuur en groeien door de weefsels.

Figuur 14: Darpa Hydrogel Kristallen groeien onder de microscoop in de richting van het magnetische veld. In de nasopharynx (keelneusholte) van de mens groeien uitstrijkjes naar de pijnappelklier. De pijnappelklier creëert een lokaal sterker magnetisch veld dan het externe magnetische veld van de aarde. Figuur 15 en 16: Natuurlijke kristallisatie van speeksel zonder Darpa Hydrogel. Kristallen creëren geen 3D-ruimtelijke modellen, vormen zelfs geen rechthoekige structuren en groeien niet fractaal.

Figuur 18: Effect van speeksel van een mens die van nature Covid-19 heeft overwonnen en antilichamen heeft.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: