School in Miami vraagt personeel géén COVID Jab te nemen; wereldwijde media-aanval maar onderzoek Pfizer bevestigt bezorgdheid school | Stichting Vaccin Vrij

school-in-miami-vraagt-personeel-geen-covid-jab-te-nemen;-wereldwijde-media-aanval-maar-onderzoek-pfizer-bevestigt-bezorgdheid-school-|-stichting-vaccin-vrij

01-05-21 09:00:00,

Het onderstaande artikel is eerder gepubliceerd op GreenMedInfo. De informatie is zeer belangrijk. Feit 1 en feit 2 zijn gemakkelijk te begrijpen, feit 3 is erg technisch, maar ik zou iedereen willen aanraden om het hele artikel te lezen. De vreemde klachten die vrouwen over de hele wereld melden nadat zij zijn gevaccineerd, of met gevaccineerden in contact zijn geweest zouden voor elke school aanleiding moeten zijn om – zoals ‘Centner Academy’ – het voorzorgsprincipe in acht te nemen.

School in Miami vraagt personeel geen COVID Jab te nemen; wereldwijde media-aanval maar onderzoek Pfizer bevestigt bezorgdheid school

 
Centner Academy, een particuliere school in Miami, heeft internationale krantenkoppen gehaald door haar werknemers die het experimentele COVID-19 vaccin nog niet hebben ontvangen, de opdracht te geven te wachten tot het einde van het schooljaar. Dit is een voorzorgsmaatregel om de gezondheid van hun schoolgemeenschap te beschermen, vanwege verontrustende nieuwe anekdotische rapporten dat de gevaccineerden de gezondheid van de niet-gevaccineerden negatief kunnen beïnvloeden, en het feit dat het verzamelen van klinische data over de veiligheid en effeciviteit van de mRNA-vaccins niet zal zijn afgerond tot ergens in 2023.

Tot nu toe hebben de mainstream media de onderstaande verklaring van Leila Centner, mede-oprichter en CEO van Centner Academy, aan haar medewerkers (in een interne e-mail die later uitlekte naar de pers) als de meest controversiële en aanvechtbare bestempeld:

“Tienduizenden vrouwen over de hele wereld hebben recentelijk problemen met voortplantingsorganen gemeld – simpelweg door in de nabijheid te zijn van degenen die een van de COVID-19-injecties hebben gekregen – zoals onregelmatige menstruatie, bloedingen, miskramen, post-menopauzale bloedingen, en amenorroe (volledig verlies van de menstruatie).
 
Niemand weet precies wat de oorzaak is van deze onregelmatigheden, maar het lijkt erop dat degenen die de injecties hebben gekregen, iets uit hun lichaam overdragen aan degenen met wie zij in contact komen. Totdat er meer bekend is, moeten we het zekere voor het onzekere nemen als het gaat om het welzijn van onze leerlingen en het schoolteam.”

Het privé-bericht van Leila Centner, dat nu wereldwijd in de openbaarheid is gekomen en op 27 april zelfs de woordvoerder voor de pers van het Witte Huis bereikte voor commentaar,1 kwam onder vuur te liggen van een aantal conventionele allopathische artsen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: