Stop met zeggen dat je onderzoek hebt gedaan voordat je het Covid-19 vaccin nam… want JIJ bent het onderzoek – Frontnieuws

stop-met-zeggen-dat-je-onderzoek-hebt-gedaan-voordat-je-het-covid-19-vaccin-nam…-want-jij-bent-het-onderzoek-–-frontnieuws

01-05-21 09:26:00, Afbeelding via Infowars Sinds de uitrol van de experimentele Covid-19 injecties worden trouwe Frontnieuws lezers opgejaagd door vaccinfanatici omdat zij zich niet hebben en willen laten injecteren met de twijfelachtige genetisch gemodificeerde mNRA- of adenovirus-injecties en beweren dat wij allemaal “anti-wetenschappelijk” zijn. Oh, maar de rollen zijn omgedraaid. Nu onthult de wetenschap dat de Covid-19 vaccins gevaarlijk zijn, op geen enkele manier veilig, en zelfs niet effectief.

Over de hele wereld sterven mensen aan de Covid-19 mRNA-gemodificeerde vaccinaties, en binnenkort zullen er zelfs meer doden zijn door de giftige injecties dan door de Covid-griep zelf. Ook de Covid-mondkapjes zijn waardeloos gebleken, en veroorzaken zelfs fysieke, psychologische en sociale schade. Dus, jullie vaccinfanatici, zijn jullie voor de wetenschap of tegen de wetenschap?

Laten we eens een kijkje nemen en zien hoeveel hypocrieten er werkelijk zijn, want al deze pro-wetenschappelijke, pro-vaccin radicalen en apologeten zijn onderdeel geworden van ’s werelds grootste medische experiment, dat een genocidale golf van chemisch geweld blijkt te zijn die wordt uitgevoerd via ‘vaccins’.

Alle pro-vaccin fanaten juichen over hun eigen ondergang

Covid-19 heimelijk onderzoek wordt gedaan terwijl alle mRNA-gevaccineerde “staatspatiënten” binnenkort kunnen lijden aan de meest enge ziektes.

Geen enkele vaccin-ijveraar kent de wetenschap achter mRNA omdat ze niet weten waar ze moeten zoeken om erachter te komen, zelfs als ze dat zouden willen. Hun zoekmachines en smart device-software zijn ontwikkeld door dezelfde controlefreaks die de productie van de gen-muterende vaccins financieren. Het onderzoek dat wordt uitgevoerd is om te zien hoeveel honderden miljoenen van deze “pro-wetenschappelijke” idioten zich zullen laten injecteren met de hele reeks immuun-vernietigende injecties.

Met andere woorden, de gevaccineerde mensen ZIJN het onderzoeksexperiment. Zij zijn het wetenschappelijk experiment in een sluipende genocide waarvan de Coronagriep de schuld zal krijgen. De mainstream media ligt in bed met de farmaceutische industrie, dus de slachtoffers van de smerige biologische en chemische vaccinatieoorlog zullen nooit weten wat hen overkomt. Ze zijn zo verleid om “pro-wetenschap” te zijn, dat ze nu “pro” zijn van hun eigen mRNA-geprogrammeerde dood in naam van wetenschap.

De medische tirannie gaat nog steeds onverminderd door, ze worden geïnfecteerd met gemuteerde genen die “proteïne” prionen kunnen produceren die leiden tot dementie, bloedstolsels, verlammingen, of beroertes, om een kleine greep uit Frankenstein’s doos van Pandora te doen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: