Waarom COVID-vaccins een droom zijn die uitkomt voor centrale banken – DissidentNL

waarom-covid-vaccins-een-droom-zijn-die-uitkomt-voor-centrale-banken-–-dissidentnl

01-05-21 01:01:00,

In combinatie met de invoering van aanverwante bewakingstechnologieën – digitale traceerapparatuur, vaccinpaspoorten, hersenmachine-interfaces en 5G over de hele planeet – vormen COVID-vaccins een essentieel onderdeel van het plan van centrale bankiers om een wereldwijd controlenetwerk op te zetten.

Door de media op het idee gebracht om COVID-19-injecties gelijk te stellen met “Vrijheid” of “ontsnappen aan de lange belegering door COVID-19″, heeft ongeveer de helft van de Amerikaanse volwassenen (54%) nu ten minste één vaccindosis aanvaard.

Volgens de laatste opiniepeiling van CBS News blijven echter ten minste vier op de tien Amerikanen in de categorieën “misschien” of “nee bedankt”.

Hoewel sommige media en medische en volksgezondheidsfunctionarissen de niet-geïnjecteerden bespotten als betweters, zijn de bezwaren van de zogenaamde “vaccin-weigeraars” verre van uniform of lichtzinnig, bericht The Defender.

Bijna dagelijks duiken er berichten op over “zeldzame” bloedstolsels en andere ernstige bijwerkingen. Op 26 april waren er 3.848 sterfgevallen na het vaccin gemeld aan het Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS).

Geconfronteerd met een wijdverspreide recalcitrantie hebben gezondheidsfunctionarissen zoals Francis Collins, directeur van de National Institutes of Health (NIH), hun public relations offensief opgevoerd, onder meer door te dreigen met een vaccinatieverplichting.

Dit is niet verwonderlijk uit de mond van een farmaceutisch en door belangenconflicten geplaagde gezondheidsinstelling als het NIH. Maar waarom maken financiële goeroes zoals Jerome Powell, voorzitter van de Amerikaanse Federal Reserve – een rijke advocaat en investeringsbankier – ook hardhandig de COVID-vaccins tot het middelpunt van hun openbare voorspellingen?

In een recent interview in 60 Minutes keerde Powell keer op keer terug naar de COVID-prikken, in een poging om duidelijk te maken dat economisch herstel afhangt van het feit of iedereen zich laat vaccineren.

Powells preoccupatie met COVID-vaccins heeft weinig zin – tenzij men de groeiende convergentie erkent van de financiële, technologische, biofarmaceutische en militaire inlichtingensectoren, evenals de “wereldwijde beleidscoördinatie” die door particuliere centrale banken wordt bewerkstelligd.

Proefprogramma’s die biometrische digitale identiteit, vaccinatie en betalingssystemen bundelen “in één samenhangend platform“, plus de agressieve wereldwijde druk voor “vaccinatiepaspoorten” die toegang tot bedrijven en evenementen afhankelijk zouden maken van een bewijs van vaccinatie,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: