Alles wat je moet weten, maar wat je nooit is verteld – De Lange Mars Plus

alles-wat-je-moet-weten,-maar-wat-je-nooit-is-verteld-–-de-lange-mars-plus

02-05-21 08:43:00,

David Icke waarschuwt al bijna 30 jaar voor een naderende orwelliaanse staat, waarin een zeer klein aantal mensen de bevolking geknecht houdt via hun controle-uitoefening over regeringen, de media en de financiële wereld, en een militaire geheime politie die 24 uur per dag toezicht houdt op een gechipte bevolking. Hij beweert dat onze ‘fysieke’ werkelijkheid een illusie is en dat wat we beschouwen als ‘de wereld’ een holografische simulatie of ‘Matrix’ is, gecreëerd door een niet-menselijke kracht om de perceptie van de mensen verstrikt te houden in dienstbaarheid.

Icke werd ‘gek’ en ‘gestoord’ genoemd en jarenlang belachelijk gemaakt en verguisd. Maar het tij is gekeerd, en hoe! Keer op keer bleek hij het namelijk bij het rechte eind te hebben. Vandaag de dag worden zijn boeken over de hele wereld gelezen en worden zijn presentaties op alle continenten bijgewoond door duizenden mensen. Waarom? Omdat dat waar hij zo om bespot werd nu wereldwijd aan het gebeuren is. En reguliere wetenschappers komen nu zelfs tot de conclusie dat onze werkelijkheid inderdaad een simulatie is. Vrijwel dagelijks zien we bevestiging van iets wat David Icke lang geleden al verkondigde, via allerlei bewijsmateriaal en door de dingen die gebeuren.

Zoals Mahatma Gandhi zei: ‘Eerst negeren ze je, daarna lachen ze je uit, vervolgens bestrijden ze je, en uiteindelijk win je.’ De tijd van David Icke is aangebroken.

Perceptie

De Engelsman is als geen ander in staat op een heldere manier lastige zaken uit te leggen. Zoals bijvoorbeeld hoe hij de wereldwijde samenzwering, die hij al decennia meldt, duidelijk maakt. Voor hem moet je daarvoor snappen wat perceptie betekent. Hij schrijft dat de elite ons manipuleert via onze perceptie, want zegt hij:

“Wat we geloven nemen we waar, en wat we waarnemen ervaren we.” Dus als je controle wilt uitoefenen, dan moet je controle hebben over de percepties.

Het interessante van Icke is dat hij wetenschappers het nakijken geeft doordat hij wel buiten de gebaande paden durft te gaan en juist daar ligt een schat aan inzichten op ons te wachten.

David’s boek is een pil aan inzichten die een uitdaging is voor mensen die buiten de box durven denken en een nachtmerrie voor wetenschappers die vast zitten in hun aangeleerde modellen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: