Bill Gates, China, 23andMe, en uw DNA – Frontnieuws

bill-gates,-china,-23andme,-en-uw-dna-–-frontnieuws

02-05-21 10:02:00, Is er een verband tussen China, Bill Gates, YouTube, en het verzamelen van DNA? Recente rapporten onthullen dat een Chinees bedrijf met banden met de Gates Foundation betrokken is bij Covid-19 testen en een potentiële bedreiging vormt voor de Amerikaanse privacy, met name de medische en gezondheidsgegevens van degenen die getest zijn op Covid-19.

Eind januari berichtte CBS’ 60 Minutes:

“60 Minutes heeft vernomen dat het Chinese bedrijf BGI Group, het grootste biotechbedrijf ter wereld, heeft aangeboden Covid-laboratoria te bouwen in ten minste zes staten, en Amerikaanse inlichtingendiensten hebben gewaarschuwd geen gezondheidsgegevens te delen met BGI.

Het grootste biotechbedrijf ter wereld heeft onmiddellijk aangeboden Covid-testlaboratoria te bouwen en te exploiteren in Washington en heeft contact opgenomen met de gouverneur van Washington onmiddellijk nadat daar de eerste grote Covid-uitbraak in de VS had plaatsgevonden. Het Chinese bedrijf, de BGI Group, heeft hetzelfde aanbod gedaan aan ten minste vijf andere staten, waaronder New York en Californië, zo is 60 Minutes te weten gekomen. Dit aanbod, samen met andere Covid- tests aanbiedingen van BGI, baarde Bill Evanina, toen ’s lands hoogste contraspionage-officier, zoveel zorgen dat hij toestemming gaf voor een zeldzame openbare waarschuwing”.

Buitenlandse mogendheden kunnen biometrische informatie uit COVID-tests verzamelen, opslaan en exploiteren“, zo luidde het bericht. Evanina gelooft dat de Chinezen proberen het DNA van Amerikanen te verzamelen om een wedloop te winnen om de biodata van de wereld te controleren”.

Evanina zei dat een buitenlandse entiteit de huidige of toekomstige medische aandoeningen van een persoon zou kunnen leren kennen door hun DNA te bestuderen en deze informatie te gebruiken om een monopolie te verwerven over noodzakelijke geneesmiddelen en behandelingen,bericht Thelastamericanvagabond.com.

De BGI Group weigerde te worden geïnterviewd door 60 Minutes en zei dat het idee dat de genomische gegevens van Amerikanen door BGI zijn gecompromitteerd “ongegrond” is.

Eind januari ontstond ook bezorgdheid over BGI toen Reuters meldt dat uit meer dan 40 openbaar toegankelijke documenten en onderzoekspapers blijkt dat BGI banden heeft met het Volksbevrijdingsleger (PLA). Volgens Reuters hadden de onderzoeken betrekking op uiteenlopende onderwerpen, van massale tests op ziekteverwekkers in de luchtwegen tot hersenwetenschap.

De Gates Foundation en BGI

In maart ontdekte journaliste Natalie Winter van National Pulse documentatie over een relatie tussen de Bill and Melinda Gates Foundation en BGI die bijna tien jaar teruggaat.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: