De COVID-Cultus en de 10 stadia van genocide – Frontnieuws

de-covid-cultus-en-de-10-stadia-van-genocide-–-frontnieuws

02-05-21 08:24:00, De COVID-Cultus marcheert verder in 2021, met natuurlijke onvervreemdbare rechten, het levensonderhoud van mensen en menselijke vrijheid gedecimeerd achterlatend in haar vernietigende kielzog.

De Amerikaanse CDC (Centers for Disease Control and Prevention) heeft zojuist geprobeerd om mensen te vertellen dat ze niet 1 mondkapje maar 2 mondkapjes moeten dragen als ze reizen met een of andere vorm van openbaar vervoer: “Doekmaskers moeten gemaakt zijn met twee of meer lagen van een ademende stof die dicht geweven is”. Dit is dezelfde CDC, u herinnert zich wellicht, waarvan de eigen cijfers werden geanalyseerd door Johns Hopkins onderzoeker Dr. Genevieve Briand om aan te tonen dat er in 2020 geen overmatig aantal sterfgevallen in Amerika waren. Het is ook dezelfde CDC, zoals u zich wellicht herinnert, die heeft toegegeven dat zij nooit een echt virusisolaat van het vermeende nieuwe virus SARS-CoV-2 heeft gehad, en dat zij het digitale SARS-CoV-2 genoom van 30.000 basenparen heeft samengesteld uit een echt specimen van 37 basenparen, schrijft auteur Makia Freeman op Thefreedomarticles.com.

De gevolgen van deze gigantische fraude zijn verstrekkend; de COVID-Cultus lijkt de manipulators van de NWO (Nieuwe Wereldorde) in staat te stellen de 10 stadia van genocide uit te voeren, een theorie van de Amerikaanse geleerde Dr. Gregory Stanton. Hij paste zijn theorie toe op vroegere genociden in de geschiedenis. Hetzelfde proces en dezelfde stadia lijken zich echter vlak voor onze ogen af te spelen in de Covidplandemie. Deze stadia vinden niet noodzakelijkerwijs lineair plaats; ze kunnen ook gelijktijdig plaatsvinden. Complimenten aan Henna Maria voor haar video die analyseert hoe deze stadia van toepassing zijn op de COVID-Cultus en zwendelpraktijken.

De geplande SPARS pandemie en de grenzen van tirannen

Voordat we ingaan op de 10 stadia, moeten we ons allemaal realiseren dat de Covid-zwendelarij nergens heen gaat. Het zal alleen maar erger worden totdat genoeg mensen opstaan en het aanvechten. Als de massa’s zich blijven gedragen als berustende zombies, kan deze neppandemie helemaal worden doorgedrukt tot 2025, en zal waarschijnlijk worden ‘uitgebreid’ met een valse vlag bio-terreuraanslag of een “Pandemie II” zoals NWO frontman Bill Gates voorspelde. Diana Lenska onthulde een andere simulatie genaamd de SPARS Pandemie die een scenario beschrijft waarbij een nieuw virus de mensheid infecteert in 2025,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: