De VS-verkiezingen krijgen écht nog een staart..!

de-vs-verkiezingen-krijgen-echt-nog-een-staart.!

02-05-21 01:53:00,

x De VS-verkiezingen krijgen écht nog een staart..!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

In Arizona in de stad Phoenix, is de forensische controle van de stembiljetten van de presidentsverkiezing van 3 november 2020 in volle gang. Deze controle vind plaats in het Veterans Memorial Coliseum, De raad van toezicht van Maricopa County riep al maanden om een diepgaand forensisch onderzoek van de stembiljetten in dat grote en belangrijke graafschap in Arizona. De bestuursleden van Maricopa County beweerden en beweren, dat alles in orde is en gegaan volgens het boekje, maar ze staan in ieder geval niet toe dat iemand in de buurt van ‘hun’ stembiljetten kwam. Zij hebben na de verkiezingen wekenlang met stembiljetten gerommeld voordat zij de verkiezingsuitslag formeel vaststelden.

Maar ondanks hun pogingen om een controle van de resultaten van Maricopa County te voorkomen, vind de forensische audit plaats. Het onderzoek wordt en werd vanuit 9 verschillende hoeken live uitgezonden op de site AZAudit.org. De MSM/Big Media zal het niet melden en overal ter wereld, zal ‘Big Tech’ (Google, Facebook e.d.) het verhaal censureren als het door alternatieve media wordt gerapporteerd. Volgens velen, was het de hele dag ‘VERKIEZINGSFRAUDE’ wat de klok sloeg..! De FBI wil het niet onderzoeken, maar dit proces is niet meer te stoppen..

Wat is de kern van het verhaal
Buiten de verdachte houding van het bestuur van Maricopa County, speelt er iets essentieel diepers..
Uitvinder en data analist Jovan Hutton Pulitzer heeft een gepatenteerd proces, waarmee hij frauduleuze stembiljetten kan identificeren. Dat gebeurt op basis van het gebruikte papier, de vouwen in het papier, de inkt op de formulieren en andere verborgen kenmerken. Met andere woorden: Pulitzer kan dus frauduleuze stemmen identificeren!

, wat uiteindelijk zal resulteren in de juiste resultaten van de verkiezingen van 2020 wanneer alleen geldige stemmen worden meegeteld. De camera’s van het colosseum hebben zaterdag gezien hoe de verkiezingsmedewerkers de stembiljetten afzonderlijk scanden in ultraviolet licht. Het lijkt erop dat de verkiezingsmedewerkers de stembiljetten aan een forensisch onderzoek onderwerpen. Er is een online-camera, die deze medewerkers toont.

ARIZONA AUDIT UPDATE: Maricopa County looks to be searching for special watermarks on the ballots pic.twitter.com/XU4ZxzvlbK

— “Mostly Peaceful” Matthew (@MostPeacefulOne) April 24, 2021

Afgelopen december gaf Jovan Hutton Pulitzer een presentatie voor de ‘Economic War Room’,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: