Het rapport van april van het Israëlische Volkscomité over de dodelijke gevolgen van de vaccinaties – DissidentNL

het-rapport-van-april-van-het-israelische-volkscomite-over-de-dodelijke-gevolgen-van-de-vaccinaties-–-dissidentnl

02-05-21 01:50:00,

Het Israeli People Committee (IPC), een civiel orgaan bestaande uit vooraanstaande Israëlische gezondheidsdeskundigen, heeft zijn rapport van april over de bijwerkingen van het Pfizer-vaccin gepubliceerd.* De bevindingen zijn op elk mogelijk niveau catastrofaal.

Hun oordeel is dat “er nog nooit een vaccin is geweest dat zoveel mensen schade heeft berokkend”. Het rapport is lang en gedetailleerd. Ik zal slechts enkele van de meest verwoestende bevindingen uit het rapport toelichten, meldt Gilad Atzmon.

“We ontvingen 288 overlijdensmeldingen in de nabijheid van de vaccinatie (90% tot 10 dagen na de vaccinatie), 64% daarvan waren mannen.” Toch stelt het rapport: “Volgens gegevens van het Ministerie van Volksgezondheid waren slechts 45 sterfgevallen in Israël gerelateerd aan vaccinatie.” Als bovenstaande cijfers oprecht zijn, dan heeft Israël, dat beweerde een wereldwijd experiment uit te voeren, verzuimd echt verslag uit te brengen over de resultaten van zijn experiment. We horen vaak over bloedstolsels veroorzaakt door het AstraZeneca-vaccin. Vanmorgen vernamen wij bijvoorbeeld over 300 gevallen van bloedstolsels in Europa. Als de bevindingen van het IPC echter waar zijn, dan kan het Pfizer-vaccin alleen al in Israël in verband worden gebracht met meer sterfgevallen dan het AstraZeneca-vaccin in heel Europa.

“Volgens gegevens van het Centraal Bureau voor de Statistiek was er in januari-februari 2021, op het hoogtepunt van de Israëlische massavaccinatiecampagne, een stijging van 22% van het totale sterftecijfer in Israël in vergelijking met het voorgaande jaar. In feite waren januari-februari 2021 de dodelijkste maanden van het afgelopen decennium, met de hoogste totale sterftecijfers in vergelijking met overeenkomstige maanden in de afgelopen 10 jaar.”

De IPC stelt vast dat “in de leeftijdsgroep 20-29 de toename van het totale sterftecijfer het meest dramatisch is geweest. In deze leeftijdsgroep stellen we een stijging van het totale sterftecijfer met 32% vast in vergelijking met vorig jaar.”

“Statistische analyse van informatie van het Centraal Bureau voor de Statistiek, gecombineerd met informatie van het Ministerie van Volksgezondheid, leidt tot de conclusie dat het sterftecijfer onder gevaccineerden wordt geschat op ongeveer 1 op 5000 (1 op 13000 in de leeftijdsgroep 20-49 jaar, 1 op 6000 in de leeftijdsgroep 50-69 jaar, 1 op 1600 in de leeftijdsgroep 70+). Volgens deze schatting kan het aantal sterfgevallen in Israël in de nabijheid van het vaccin,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: