Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

huisarts-haalt-fel-uit:-‘de-wappies-hebben-jullie-gewaarschuwd!-maar-jullie-wilden-niet-luisteren’

02-05-21 01:52:00,

Homepagina » Mens en Dier » Huisarts haalt fel uit: ‘De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar jullie wilden niet luisteren’

Foto: Unsplash

in Mens en Dier 2 mei 2021 14:00

Al die mensen die niet op hun immuunsysteem vertrouwden, die ‘de prik’ als heilige graal binnenhaalden ongeacht de bijwerkingen, die als schapen met maskers rondliepen, die de lockdowns toejuichten, die de kool en de geit wilden sparen, tegen hen zeg ik: bedankt voor de economische vernieling waardoor er geen geld is voor extra IC-bedden. Bedankt voor dat fascistische vaccinatiepaspoort. Bedankt dat de horeca in Nederland kapot is gemaakt. Bedankt dat de Big Pharma-hufters nu naar kinderen kijken om ook te vaccineren hoewel ze nooit gevaar liepen door corona, maar wel door huiselijk geweld en schoolsluiting, en nu proefkonijn zijn. Bedankt useful idiots in de Tweede Kamer. Bedankt media voor het nawauwelen van het OMT en kabinet. Bedankt namens de overledenen door de experimentele ‘vaccins’, schreef huisarts Huib Rutten op LinkedIn.

“De wappies hebben jullie gewaarschuwd! Maar wilden jullie luisteren, in je angstbubbel? Nee. Vanaf het hier en nu komt elk drama op jullie rekening,” voegde de huisarts toe.

Mond houden, masker dragen, laat je vaccineren

Rutten, die twee jaar in Nieuw-Zeeland woonde en werkte, en sinds enkele maanden weer terug is in Nederland, zei eerder in gesprek met Nieuws.nl dat het coronabeleid ‘gewoon slecht’ is. Hij vatte het beleid als volgt samen: mond houden, masker dragen, laat je vaccineren. Het is nu toch wel duidelijk dat een aantal van de maatregelen zinloos is, aldus de huisarts.

Hij noemt corona een ‘rotgriep’ en vindt het dan ook raar dat de ziekte op de A-lijst staat. De huisarts, die soms vier keer dag iemand huilend aan zijn bureau heeft, waarschuwde dat het gevaar bestaat dat je juist door het vaccineren je immuniteit verliest waardoor je misschien straks voor elke variant een prik moet hebben. Volgens hem is er helemaal geen wetenschappelijke basis om je te laten vaccineren als je gezond bent.

Need I say more?

Volgens mij laat het aan duidelijkheid niets te wensen over!#coronavirus #coronamaatregelen #lockdown #coronavaccin pic.twitter.com/1tYKgaAb3k

— Jan B.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: