Is het wel Covid-19? Dodengolf India kort na start vaccinaties – Xandernieuws

is-het-wel-covid-19?-dodengolf-india-kort-na-start-vaccinaties-–-xandernieuws

02-05-21 08:12:00,

—————————————————————————————————————————————-

De enorme dodengolf die India heeft getroffen begon pal na het begin van de massale vaccinatiecampagne. Veel Indiërs schrijven op internationale forums er zeker van te zijn dat deze mensen niet aan Covid-19 sterven, maar door de vaccins – precies het scenario zoals we dat al ongeveer een jaar hebben geschetst, en wat door de statistieken wordt bevestigd.

Daaruit valt eveneens op te maken dat toen India in september 2020 corona patiënten met Ivermectine begon te behandelen, het aantal sterfgevallen fors daalde. Na het begin van de vaccinaties – zoals u weet in werkelijkheid experimentele gentherapie / genetische manipulatie – gebeurt juist het exact omgekeerde.

In het Westen en ook Nederland is Ivermectine ongewenst. Voor zover ons bekend mogen artsen het niet aan (veronderstelde) coronapatiënten voorschrijven.

We voorspelden vorig jaar al dat een eventuele ‘derde’ golf door deze ‘vaccins’ zou worden veroorzaakt, maar door politiek en media aan een mutatie of nieuw virus zouden worden toegeschreven.

Xander **

(1) Hal Turner

** I.m.v. werkzaamheden in mijn straat heb ik de komende 2 weken slechts beperkt internet.

Vandaar dat er gisteren geen artikel kon worden geplaatst. Verder zal ik het bij hoofdlijnen en kernpunten moeten houden, en laat ik deze 2 weken ook de links naar eerdere artikelen achterwege.

Dank voor uw begrip.

Share this article:

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: