Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

aartsbisschop-over-‘gezondheidsconferentie’:-vaticaan-maakt-zichzelf-tot-dienaar-van-nieuwe-wereldorde

03-05-21 03:39:00,

Homepagina » Mens en Dier » Aartsbisschop over ‘gezondheidsconferentie’: Vaticaan maakt zichzelf tot dienaar van Nieuwe Wereldorde

Foto: Carlo Maria Vigano (Prodocens Media CC BY 3.0)

in Mens en Dier 3 mei 2021 11:50

Van 6 tot 8 mei organiseert het Vaticaan een internationale conferentie over ‘gezondheid’. Onder de aanwezigen zijn Anthony Fauci, de Amerikaanse Van Dissel; Chelsea Clinton, een volger van de Kerk van Satan; new age-goeroe Deepak Chopra; biologe Jane Goodall; de directeuren van Pfizer en Moderna; afgezanten van Big Tech; en een trits globalisten. De conferentie wordt gemodereerd door journalisten van linkse media zoals CNN, MSNBC, CBS en Forbes.

Deze conferentie is de zoveelste bevestiging dat de Heilige Stoel zichzelf tot dienaar maakt van de Nieuwe Wereldorde en het maçonnieke globalisme, stelt aartsbisschop Carlo Maria Vigano in een verklaring.

Kochs postulaten

Volgens de coronareligie kan alleen het vaccin, dat dood en verderf zaait, ons verlossen uit deze crisis. Dat terwijl we te maken hebben met een seizoensgriep, waarbij het virus nog altijd niet is geïsoleerd volgens Kochs postulaten en die effectief kan worden genezen met behulp van bestaande behandelingen, aldus de aartsbisschop.

Toch krijgen we te horen dat het noodzakelijk is om vaccins toe te dienen die ineffectief zijn, zich nog steeds in de experimentele fase bevinden en onbekende bijwerkingen veroorzaken. De fabrikanten beschikken over een immuniteitsschild en zijn beschermd tegen aansprakelijkheid.

Helse machine van Big Pharma

De slachtoffers die worden geofferd op het altaar van Moloch, van kinderen die in de derde maand van de zwangerschap worden ontleed om het serum te produceren tot de duizenden mensen die gedood of verminkt zijn, houden de helse machine van Big Pharma niet tegen, stelt Vigano.

We kunnen onmogelijk nog langer zwijgen want dat zou ons handlangers van de vijanden van het menselijk ras maken, benadrukt de aartsbisschop.

[LifeSiteNews]

4.6 57 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze info waardevol?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: