Dringende waarschuwing voor de Vaccinatie Apocalyps – Frontnieuws

dringende-waarschuwing-voor-de-vaccinatie-apocalyps-–-frontnieuws

03-05-21 07:29:00,

Stel je voor dat je een stralende ster bent in het Britse medische systeem. Dan realiseer je je dat vaccins en Big Pharma patiënten vergiftigen en doden. Als dank voor deze realisatie werd Dr. Vernon Coleman verstoten door het systeem, maar hij zette zijn missie om de waarheid te delen voort en schreef meer dan 100 boeken waarvan meer dan 2 miljoen exemplaren werden verkocht. Nu is hij de “Oude Man in een Stoel”, die sinds dag één dagelijks waarschuwt voor de dodelijke Covis-19 zwendelpraktijken, schrijft auteur Giuseppe Vafanculo op Winterwatch.net.

In de afgelopen dagen heeft Dr. Coleman een schokkende waarschuwing afgegeven aan zijn kijkerspubliek:

“Herinnert u zich die video waarin Bill en Melinda Gates zaten en grijnsden terwijl ze spraken over hoe de volgende pandemie ervoor zou zorgen dat mensen rechtop gingen zitten en opletten?

Nou, ik denk dat ik weet wat er gaat gebeuren. We weten allemaal dat de kwade elite, de Agenda 21 en de Great Reset promotors, altijd al van plan zijn geweest om tussen de 90% en 95% van de wereldbevolking te doden.

Helaas vrees ik dat het waarschijnlijk te laat is om veel van degenen die het vaccin hebben gehad te redden. Miljoenen zijn verdoemd en ik vrees dat velen zullen sterven wanneer zij de volgende keer in contact komen met het Coronavirus.

Maar er is iets ernstig misgegaan met de plannen van de elite.

En het resultaat is dat nu ook degenen onder ons die het vaccin niet hebben gehad, in ernstig gevaar lijken te verkeren. We moeten ons immuunsysteem in topconditie houden door verstandig te eten en vitamine D-supplementen in te nemen. En misschien moeten we op een gegeven moment uit de buurt blijven van degenen die het vaccin wel hebben gehad. Ik denk dat zij nu een reëel gevaar zijn voor het voortbestaan van de mensheid”.

Denk aan dr. Sherri Tenpenny, ooit een succesvolle, jonge nieuwkomer die een spoedeisende hulp afdeling runde in Ohio en wat bijverdiende als getuige-deskundige. Haar getuigenis bracht ouders in de gevangenis voor het shaken-baby syndroom. Toen ging Dr. Tenpenny’s licht aan. Ze realiseerde zich dat ze onschuldige ouders hielp opsluiten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: