Een Vaccinatie vraag – Frontnieuws

een-vaccinatie-vraag-–-frontnieuws

03-05-21 07:20:00, Dr Frances Kelsey ontvangt de President’s Award for Distinguished Federal Civilian Service van president Kennedy in 1962, omdat zij met succes heeft voorkomen dat Thalidomide voor gebruik in de VS werd goedgekeurd. In 1956 werd het Duitse farmaceutische bedrijf Chemie Grünenthal GmbH een licentie verleend voor een nieuw experimenteel geneesmiddel tegen verkoudheid, griep, pijn en zwangerschapsbraken. Distillers Biochemicals Ltd, in het VK bekend onder de naam Distaval, verklaarde dat het geneesmiddel “volkomen veilig aan zwangere vrouwen en zogende moeders kon worden toegediend zonder nadelige gevolgen voor moeder of kind” – een basisvoorwaarde voor het verlenen van een vergunning voor een geneesmiddel.

Terwijl negenenveertig landen het geneesmiddel onder verschillende namen toelieten, weigerde het toenmalige Amerikaanse hoofd van de FDA, Dr. Frances Kelsey, een arts-farmacoloog met een diepgaande belangstelling voor de ontwikkeling van de foetus, toelating voor gebruik op de Amerikaanse markt wegens haar bezorgdheid over het gebrek aan bewijs voor de veiligheid van het geneesmiddel, schrijft Suzie Halewood op Off-guardian.org.

Het geneesmiddel was ook bekend onder de naam Thalidomide.

Aangeboren afwijkingen door thalidomide

Vijfenzestig jaar later zijn de strenge veiligheidsmaatregelen die waren ingevoerd om een nieuw schandaal van het formaat van Thalidomide te voorkomen, terzijde geschoven om de goedkeuring van experimentele mRNA-vaccins te bespoedigen. Dit ondanks de bezorgdheid van (o.a.) Dr. Wolfgang Wodarg en Dr. Michael Yeadon, die bij het Europees Medisch Agentschap (EMA) een verzoekschrift indienden tot Administrative/Regulatory Stay Of Action (Administratieve/Regelgevende Opschorting) met betrekking tot het BioNtech/Pfizer onderzoek naar BNT162b – en niet alleen met betrekking tot de bezorgdheid over zwangere vrouwen, de foetus en onvruchtbaarheid – maar ook met betrekking tot het effect van de mRNA-vaccins op mensen met een eerdere immuniteit, voor wie immunisatie zou kunnen leiden tot een hyperinflammatoire reactie, een cytokinestorm, en een algemene ontregeling van het immuunsysteem waardoor het virus meer schade kan toebrengen aan hun longen en andere organen van hun lichaam.

Eerder onderzoek naar de behandeling van ziekten met boodschapper-RNA- of mRNA-vaccins is niet succesvol geweest en dit is de eerste keer dat mRNA-vaccins bij mensen zijn gebruikt.

De bezorgdheid van Yeadon, Wodarg en anderen lijkt te worden bevestigd door gegevens van de King’s College Zoe-app die bijwerkingen van de mRNA-vaccins registreert. Uit de gegevens van een groep van 700.000 personen blijkt dat 12,2% van degenen die met de Pfizer-prik waren gevaccineerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: