VS – Om corona vast te stellen bij gevaccineerden en ongevaccineerden gelden verschillende regels voor de PCR test – DissidentNL

vs-–-om-corona-vast-te-stellen-bij-gevaccineerden-en-ongevaccineerden-gelden-verschillende-regels-voor-de-pcr-test-–-dissidentnl

03-05-21 03:45:00,

Het Centers for Disease Control and Prevention heeft de regels voor de PCR test aangepast zodat gevaccineerden minder snel als besmet worden getest dan degenen die niet gevaccineerd zijn. Ze hebben de CT waarde verlaagd van 40 naar 28. We worden continu belazerd, maar dit gaat slaat wel alles.

De PCR test, waar het hele coronabeleid op gebaseerd is, is uitermate onbetrouwbaar en levert tot wel 90% vals-positieven op.

Dat zeggen Nature, de WHO, The Lancet en nog vele anderen. Zonder al die vals-positieven zouden we deze hele ‘crisis’ niet gehad hebben.

De huidige PCR-test analyseert genetisch materiaal van het virus met behulp van 37 of 40 cycli, maar gezondheidsdeskundigen zeggen dat dat te hoog is omdat het zelfs kleine hoeveelheden van het virus detecteert die geen besmettingsgevaar vormen.

Tests met zulke hoge drempels kunnen niet alleen levend virus detecteren, maar ook genetische fragmenten, overblijfselen van infecties die geen bijzonder risico vormen – vergelijkbaar met het vinden van een haar in een kamer lang nadat een persoon is vertrokken,” vertelde Dr. Michael Mina, een epidemioloog aan de Harvard T.H. Chan School of Public Health, aan de New York Times.

Als je dat naar beneden bijstelt naar een meer redelijke CT-drempel van 30, is ergens tussen de 40%-90% van de labresultaten *niet meer positief.* De rest is ver voorbij het punt van besmettelijkheid,” schreef Mandavilli op Twitter.

Het probleem is die hoge CT-drempel.

Dus als ik het goed begrijp, wil je een covid-19 “besmetting” vaststellen met de PCR draai je door tot 40+ cycli, wil je het vaststellen bij iemand die gevaccineerd is stop je bij 28 cycli? Jaja. Zo ken ik er nog wel een paar… pic.twitter.com/xoLOnCS7XA

— Jorn Luka (@JornLuka) May 2, 2021

CDC verlaagt de cyclusdrempel voor de opsporing van infecties na vaccinatie

PCR-tests zijn een zeer slimme methode om specifiek de kleinste DNA-fragmenten zo vaak te amplificeren dat ze gemakkelijk kunnen worden opgespoord, meldt TKP. Aangezien elke cyclus wordt verdubbeld, worden zeer hoge versterkingspercentages bereikt. Hoe hoog dit percentage moet zijn om met enige waarschijnlijkheid een infectie als zodanig te kunnen opsporen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: