Wormachtige objecten op mondkapjes en PCR-teststaafjes… textielvezels of John-Hopkins’ “Theragripper”? Nano-technische haakwormen laten medicijnen vrij bij lichaamstemperatuur – Frontnieuws

wormachtige-objecten-op-mondkapjes-en-pcr-teststaafjes…-textielvezels-of-john-hopkins’-“theragripper”?-nano-technische-haakwormen-laten-medicijnen-vrij-bij-lichaamstemperatuur-–-frontnieuws

03-05-21 03:54:00,

Video’s die onlangs opdoken op het internet en waarop microscopische wormachtige objecten te zien zijn die worden aangetroffen op medische mondkapjes en PCR-wattenstaafjes, trokken onmiddellijk de gebalde aandacht van verschillende “factcheckers”.

Morgellons? – Het mysterie van de wormpjes op de Covid-19 teststaafjes

Uit experimenten die wereldwijd zijn uitgevoerd door mensen die mondkapjes en PCR-wattenstaafjes onder microscopen en hoge-resolutie camera’s inspecteerden, is gebleken dat de ontdekte zwarte vezels, morgellons, of parasieten (?), een eigen leven gaan leiden wanneer ze aan bepaalde temperaturen worden blootgesteld. Zo oriënteren deze wormachtige wezens zich bij blootstelling aan ademlucht in de richting van de warmtebron, bericht Orbisnjus.com.

De scènes zijn behoorlijk angstaanjagend en hadden zo uit een eugenetische cyberpunkfilm kunnen komen. Wat niet wil zeggen dat er geen rationele verklaring voor is. Maar de “factcheckers” hebben weer eens gefaald en vanwege hun voorbarige aard om elke ontwikkeling of ontdekking die tegen hun eigen denkwijze indruist te ontkrachten, hebben ze weer eens slechts halve waarheden kunnen verkondigen.

Ja, er zijn bepaalde vezels en weefsels die op bepaalde van buitenaf aangebrachte elektromagnetische leefpatronen, of temperatuursinvloeden, reageren met beweging. Maar simpelweg beweren dat de zaak aldus geregeld is, zonder het tegenbewijs te leveren, is pure inadequaatheid. Uit deze overhaaste reflex om conclusies te trekken, vloeiden resultaten voort die het onderzoek hebben uitgehold. Een veel voorkomende vloek in de mainstream-scene. Zij die reeds een oordeel hebben geveld alvorens onderzoek te doen, zijn dus gedoemd alleen te zoeken naar informatie die overeenstemt met hun eigen opvattingen. Zulke zelfgebouwde echokamers, zijn niet geconstrueerd voor waarheidsvinding.

Dit is waarschijnlijk de reden waarom de zichzelf beperkende lakeien van het Ministerie van Waarheid zich niet concentreerden op medisch onderzoek. En zie, er springt onmiddellijk indirect bewijs naar boven dat de voorwerpen die door de “factcheckers” als textielvezels worden geclassificeerd, misschien toch iets anders zijn.

Ook in dit land wordt de Johns Hopkins-universiteit erkend als een “ware” pandemie-verteller, maar wanneer het erop aankomt de andere portfolio van de universiteit te belichten, falen de grote lichten. Want anders zou men hebben vermeld dat professor David Gracias, van de Whiting School of Engineering, en Florin M. Selaru, gastro-enteroloog en directeur van het Johns Hopkins Inflammatory Bowel Disease Center, in samenwerking met andere wetenschappers en medische ingenieurs, zogeheten “theragrippers” hebben ontwikkeld.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: