De spuit met de gencode – interview met Dr. Carrie Madej

de-spuit-met-de-gencode-–-interview-met-dr.-carrie-madej

04-05-21 07:50:00,

De spuit met de gencode – interview met Dr. Carrie Madej

04.05.2021 | www.kla.tv/18654

De spuit met de gencode – Interview met Dr. Carrie Madej (Dan): Hier zijn we weer met Dr. Carrie Madej. Dr. Madej, we zijn zo dankbaar dat u voor dit interview weer bij ons bent op Kla.TV. Dr. Carrie Madej: Dank u, ik ben blij om weer bij u te zijn. (Dan): Goed. Kunt u beginnen met een klein overzicht of een korte levensloop … om de kijkers een beetje informatie te geven over uzelf? Dr. Carrie Madej: Ja, ik ben in 2001 afgestudeerd aan de medische faculteit in Kansas City, Missouri, en ik ben arts voor interne geneeskunde. Ik had mijn eigen medische praktijken en was chef-arts in twee verschillende ziekenhuizen. Ik was ook acht jaar lang verantwoordelijk voor medische studenten. En nu besteed ik mijn tijd aan spreken in het openbaar en probeer ik mensen voor te lichten over vaccins en het huidige Covid 19 paradigma. (Dan): Dus, laten we meteen beginnen en praten over deze vaccins. Er was de introductie op de markt, en waar staan we nu in Amerika – op 10%? 15 %? Ik weet dat Israël op 30% of 40% vaccinatiegraad zit. De vraag is … Voordat we in detail treden over wat het RNA-vaccin precies inhoudt … Ik heb van sommige kanten gehoord dat men dit niet eens echt een vaccin kan noemen, omdat de farmaceutische industrie niet heeft aangegeven dat dit vaccin infectie of overdracht voorkomt. En eigenlijk moet men aan beide voorwaarden voldoen, of aan één ervan, om te kunnen zeggen dat het een vaccin is. Wat is uw mening daarover? Dr. Carrie Madej: Daar ben ik het mee eens. Dit is anders dan alle andere vaccins die tevoren ooit gemaakt zijn. De mensen moeten weten dat een normaal vaccin het virus zelf, het eigenlijke organisme – levend of dood – en nog wat andere toxines (toxine = schadelijke of giftige stof) in de oplossing bevat, en dat is wat er bij hen wordt ingespoten. En het idee is dat het een verzwakte versie is van wat je ziek zou maken, zodat je lichaam kan leren er in de toekomst tegen te vechten, zonder erdoor overweldigd te worden. Maar deze keer is het niet zo. Ze hebben het organisme nooit echt geïsoleerd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: