Gevaarlijke mRNA Covid-19 inentingen uitgelegd in lekentaal zodat bezorgde mensen het begrijpen – Frontnieuws

gevaarlijke-mrna-covid-19-inentingen-uitgelegd-in-lekentaal-zodat-bezorgde-mensen-het-begrijpen-–-frontnieuws

04-05-21 02:23:00,

Covid-19 vaccins zijn een zeer verraderlijke manier om mensen en hun immuunsysteem aan te vallen, omdat de meeste mensen niet eens in staat zijn de wetenschap achter de vervaardiging van deze experimentele inentingen te begrijpen. Het is moeilijk de wetenschap in twijfel te trekken als je de gegeven antwoorden niet eens zou begrijpen, en wetenschappers en artsen weten dit. Maar toch, als je precies zou weten waartoe de mRNA-vaccins in staat zijn, zou je niet alleen twee keer nadenken voordat je dit experimentele nieuwe ‘vaccin’ neemt, maar zou je eenvoudigweg zeggen: “echt niet”.

Begrijp eerst de betekenis van “gecodeerde eiwitmoleculen”

Reeds in 2008 hebben enkele artsen vertaald wat het betekent voor cellen om DNA om te zetten in werkende eiwitten, een proces dat zij beschreven als een “decodering van instructies” voor het maken van eiwitten, waarbij mRNA transcripties worden uitgevoerd. De werkpaarden van de menselijke cel zijn gecodeerde eiwitmoleculen die het lichaam helpen bij het metaboliseren van voedingsstoffen, wat betekent dat het gaat om levensondersteunende chemische reacties waarbij voedsel wordt omgezet in energie en metabolisch afval wordt verwijderd. Met andere woorden, gecodeerde eiwitmoleculen voeren functies uit die noodzakelijk zijn voor al het menselijk leven, en dat is wat deze vaccintechnologie manipuleert.

Met de mRNA-vaccintechnologie wordt de informatie in uw DNA die wordt overgebracht naar boodschapper-RNA (mRNA)-moleculen veranderd. Deze manipulatie wordt transcriptie genoemd, en tijdens dit proces wordt het mRNA “gelezen” door zijn nieuwe gemuteerde genetische code, en zijn genetische code is het nieuwe sjabloon voor de keten van aminozuren die een eiwit zal vormen. Dit is waar het heel eng wordt.

Wetenschappers zijn nu volledig in staat genen te transcriberen, te vertalen en te muteren. Wetenschappers menen nu over voldoende onderzoek te beschikken om deze transcripties van cellen volledig te profileren met de complete set van RNA-transcripten. Dit onderzoek verklaart waarom mRNA-vaccins een enorme invloed hebben op het functioneren van cellen, en waarom er al zoveel dodelijke “bijwerkingen” zijn waargenomen, waaronder ernstige bloedstolsels, ondraaglijke zenuwpijn, blindheid, doofheid, en de dood.

Boodschapper-RNA is een RNA-molecule die een specifieke “chemische blauwdruk” codeert die dodelijk kan zijn voor mensen

De fabrikanten van de Covid-19 mRNA-vaccinserie hebben allemaal één ding gemeen: het manipuleren van de orkestratie van bijna elke functie van de menselijke cel met behulp van vaccins.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: