Kijk: Universiteit experimenteert met lichaamsdelen van geaborteerde baby’s – Frontnieuws

kijk:-universiteit-experimenteert-met-lichaamsdelen-van-geaborteerde-baby’s-–-frontnieuws

04-05-21 07:25:00, WAARSCHUWING – Het volgende artikel en de video bevatten schokkende beelden van geaborteerde baby’s – Een schokkend nieuw videoverslag onthult dat de Universiteit van Pittsburgh een belangrijk distributiepunt is voor de handel in en het experimenteren met organen en lichaamsdelen van geaborteerde baby’s. Het verslag koppelt de financiering van de onderneming van de universiteit aan een grote subsidie van de Amerikaanse Covid-19 goeroe Dr. Anthony Fauci’s NAIAD kantoor bij de National Insitutes of Health (NIH).

De 6 minuten durende video, geproduceerd door het Center for Medical Progress (CMP), werd vrijgegeven in samenhang met de getuigenis van de pro-life held en CMP oprichter David Daleiden voor het Huis van Afgevaardigden van de staat Pennsylvania, waarin door de regering gesponsorde groteske experimenten met geaborteerde baby-lichaamsdelen aan de Universiteit van Pittsburgh (U van Pitt) worden onthuld, bericht lifesitenews.com.

In december berichtte LifeSite dat de U van Pitt medisch onderzoek heeft verricht door scalpen van geaborteerde baby’s op knaagdieren te enten.

Na publicatie van een rapport in de National Catholic Register over de vele manieren waarop geaborteerde kinderen worden gebruikt voor wetenschappelijk onderzoek aan grote universiteiten en ziekenhuizen in de Verenigde Staten, tweette auteur Stacy A. Trasancos een samenvatting van haar afschuwelijke bevindingen.

Ze legde een verband tussen het Mengeliaanse onderzoek en Fauci:

Geaborteerde baby scalpen geënt op muizen. Hun organen getransplanteerd. Menselijke muizen ontwikkeld aan de Universiteit van Pittsburgh, allemaal om het immuunsysteem te bestuderen. Gesteund door Dr. Fauci’s NIAID. Betaald door ons.

Trasancos is uitvoerend directeur van bisschop Joseph Strickland’s St. Philip Instituut voor Catechese en Evangelisatie in het bisdom van Tyler, Texas.

Bisschop Strickland retweette haar rapport en verklaarde:

Dit zijn misdaden tegen de menselijkheid die vervolgd moeten worden. Stilzwijgen bij deze gruweldaden draagt alleen maar bij aan het kwaad. Wordt wakker Amerika! Eis dat dit NU stopt!

Het wordt erger

Maar zoals de CMP video meldt, “Het wordt nog erger”.

“De Universiteit van Pittsburgh is een centrum voor sommige van de meest barbaarse experimenten uitgevoerd op laat geaborteerde menselijke baby’s – experimenten gefinancierd door de regering van de Verenigde Staten”, legt de verteller uit. “Tegelijkertijd sponsort de universiteit het plaatselijke abortusbedrijf Planned Parenthood in wat lijkt op een illegale quid-pro-quo voor foetale lichaamsdelen”.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: