Arts spreekt van euthanasie: waarom vaccineert men gehandicapten, kankerpatiënten en geesteszieken eerst? – Frontnieuws

arts-spreekt-van-euthanasie:-waarom-vaccineert-men-gehandicapten,-kankerpatienten-en-geesteszieken-eerst?-–-frontnieuws

05-05-21 12:47:00,

Een explosieve lijst van de BARMER zorgt onder artsen voor barre gruwel. Mensen met terminale kanker, geesteszieken en gehandicapten moeten voorrang krijgen, d.w.z. vóór alle anderen worden gevaccineerd. Maar wat heeft dat voor zin? De arts Dr. Wolfgang Wodarg spreekt openlijk van euthanasie.

In zitting 48 van de Duitse “Corona Ausschuss”, (“Corona Commissie”), toont Dr. Wolfgang Wodarg, voormalig SPD-parlementslid en specialist voor inwendige ziekten, hygiëne en sociale geneeskunde, een interessante lijst. Er is een aanbevelingslijst van de BARMER (een van de grootste wettelijke ziektekostenverzekeraars in Duitsland, red.), met welke mensen met voorrang moeten worden gevaccineerd. Interessant is dat het hier onder meer gaat om mensen met kanker in een vergevorderd stadium en mentaal gehandicapten. Dr. Wodarg gaf commentaar:

Dit lijkt op een euthanasie lijst.

De bijeenkomsten van de “Corona Committee Foundation” zijn altijd een schat aan belangrijke achtergrondinformatie over de vermeende Coronapandemie, waarvan de omvang helaas bijna niet meer te overzien is. Toch zou elk van de 48 zittingen tot op heden voldoende materiaal bevatten om de smerige betovering die wordt gebruikt om het publiek bij de neus te nemen volledig te ontkrachten, bericht anonymousnews.ru.

In aflevering 48, “Van leeuwinnen en leeuwen”, presenteert Dr. Wolfgang Wodarg een lijst van de BARMER ziektekostenverzekeraar. Het handelt zich daarbij om aanbevelingen over wie het eerst gevaccineerd moet worden. Ook al storen vooral linkse agitatoren, bv. op Twitter, zich aan de woordkeuze, dan nog zouden mensen die in staat zijn zelf na te denken, eindelijk vragen moeten gaan stellen. Specifiek handelt het zich om:

  • Mensen met trisomie diagnoses (ongeneeslijke, aangeboren lichamelijke en geestelijke handicaps).
  • Mensen met degeneratieve hersenziekten (dementie, Parkinson, Creutzfeld-Jakob, Huntington)
  • Kankerpatiënten met longmetastasen (tumors)
  • Kankerpatiënten met hematologische neoplasmen (bloedkanker)
  • Mensen met geestesziekten (!)
  • Mensen met nier- of leverfalen
  • AIDS-patiënten
  • Mensen geïnfecteerd met MRSA kiemen
  • Mensen met ernstige neurologische aandoeningen

Waarom uitgerekend mensen met de hoogste prioriteit vaccineren die bijzonder duur zijn voor de ziektekostenverzekeringen?

En hoe komt men op het idee om eerst terminale kankerpatiënten, patiënten met gevorderde dementie of mensen met aangeboren lichamelijk-geestelijke handicaps in te enten? Geen van deze groepen past in het officiële verhaal dat de risico-ouderen moeten worden beschermd,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: