Een effectieve stralingsbescherming aanbrengen in vier stappen

een-effectieve-stralingsbescherming-aanbrengen-in-vier-stappen

05-05-21 04:13:00,

Door introductie van 5G, de installatie van 60 Ghz wifi in scholen en de komst van duizenden 5G-satellieten is de stralingsbelasting van ons organisme groter dan ooit. Het is mogelijk dat u door deze stress gezondheidsklachten ontwikkelt. Lees hier hoe u met organite een goede stralingsbescherming kunt realiseren.

Sinds oktober vorig jaar heb ik een reeks artikels geschreven over orgonite en hoe u het kunt gebruiken om uw leefomgeving gezonder te maken. Het is mogelijk dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Daarom vat ik hier de belangrijkste zaken nog eens samen.

Wat orgonite is, hoe u het zelf kunt maken en waar u het online kunt aanschaffen, leest u in de voorafgaande artikels.

Stralingsbronnen neutraliseren

U kunt gezondheidsklachten ontwikkelen indien u langere tijd in de buurt van een gevaarlijke stralingsbron vertoeft. Door orgonite te begraven in de buurt van deze stralingsbronnen, wordt de stralingsstress in hoge mate beperkt. Daardoor vermindert de kans dat u ziek wordt drastisch.

zendmast

U dient dus de plekken waar u voor langere tijd vertoeft te ‘beveiligen’.

Stel, u woont op plek A en werkt overdag op plek B in de nabijheid van een school. Dan moet u er dus voor zorgen dat de stralingsbelasting op beide plekken geminimaliseerd wordt.

Stap 1

Maak een inventaris van uw leefomgeving (‘habitat’). Bepaal de plekken waar u en uw familieleden het grootste deel van de tijd doorbrengen en dus gevaar kunnen lopen.
Voor het gemak houden we het hier bij de plekken A (woning) en B (werkomgeving).

Stap 2

Bekijk de kaart op Antenneregister.nl en noteer waar binnen een straal van anderhalve kilometer rondom A (uw woning) en B (uw werkplek) de zendmasten staan.

Check ook of er in een straal van 200 meter rondom A en B scholen staan, bedrijven of openbare gebouwen waar wifi van de nieuwste generatie (60Ghz) zou kunnen aanwezig zijn.

U heeft nu een lijst met gevaarlijke stralingsbronnen die u dient te ‘behandelen’ met orgonite. De zendmasten zijn verhoudingsgewijs krachtiger en meer belastend voor uw organisme dan de 60Ghz wifi en wellicht ook de 5G satellieten.

Stap 3

Maak een lijst) van de plekken waar u orgonite moet gaan begraven of anderzijds achterlaten.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: