Het Echte Vrijheidsconcert 2021 – Organisatie en presentatie Frank Ruesink – Café Weltschmerz

het-echte-vrijheidsconcert-2021-–-organisatie-en-presentatie-frank-ruesink-–-cafe-weltschmerz

05-05-21 08:29:00,

Café Weltschmerz · Het Echte Vrijheidsconcert 2021 – Organisatie en presentatie Frank Ruesink Het echte Vrijheidsconcert!

Een bijzonder concert op Bevrijdingsdag, georganiseerd en gepresenteerd door Frank Ruesink.

Geniet van ontroerende muziek en inspirerende interviews met topmuzikanten, waarvan velen het afgelopen jaar hebben geschitterd op demonstraties in heel Nederland.

Met het Vrijheidsconcert willen Ruesink en iedereen die eraan heeft gewerkt een bouwsteen leveren aan een liefdevollere, vrijere wereld. “Veel mensen zien het niet meer zitten,” zegt Ruesink. “Ze vragen zich af of het ooit nog stopt. Ik geloof dat het kan. Als we echt willen, dan kan het. Als je iets wilt veranderen in het leven, moet je dat zelf doen. Als je in een vrij land wilt wonen, zul je daar zelf voor moeten zorgen.”

Frank Ruesink heeft veel ogen geopend en belangrijke punten aan de kaak gesteld. Maar tijdens dit Vrijheidsconcert gaat het om verbinden en inspireren. Samen met gelijkgestemde musici heeft hij een boeiend programma samengesteld, waar gelachen en gehuild mag worden. Dit concert is gevuld met interviews en een noodzakelijk moment in de tijd, om stil te staan bij wat ooit in de geschiedenisboeken beschreven zal worden.

Het Vrijheidsconcert is mogelijk gemaakt door donaties van de bezielde supporters van Frank Ruesink. Wil je een steentje bijdragen, alle beetjes helpen! Ga naar http://www.frankruesink.nl voor de donatie button. Alles wordt besteed met liefde aan projecten zoals deze, om aan te moedigen en te inspireren!

WE ADVISEREN TIJDENS DIT CONCERT EEN KOPTELEFOON TE GEBRUIKEN OF UW COMPUTER AAN TE SLUITEN OP DE STEREO/SPEAKER VOOR EEN OPTIMAAL GELUID.

#HetEchteVrijheidsconcert

Time Stamps interviews/ optredens

3:20 The Wanderer “Yellow Fields”
7:40 Nikos Frangiskatos interview
20:50 Nikos Frangiskatos “Redemption Song”
22:35 Loes Ruesink interview
31.57 Ilse Oversier “Home Calling”
38:43 J.Lenon recap Peace interview
41:47 Ilse Oversier “River Talk”
45:47 Marieke Dollekamp “Love will keep us alive”
50:15 Nippy Noya interview
56:24 Doortje Dolores “Stand Up”
1.00:16 Doortje Dolores interview
1:04:25 Doortje Dolores & Marieke Dollekamp “Don’t dream it’s over”
1:09:25 Edwin de Groot interview
1:19:04 Dr. Martin Luther King

Info:
Frank Ruesink
Missie & online programma http://www.frankruesink.nl

The Wanderer
Music,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: