Verónica Ressia schudt Argentinië wakker – CommonSenseTV

veronica-ressia-schudt-argentinie-wakker-–-commonsensetv

05-05-21 12:45:00, Echte journalisten bestaan nog

Ze bestaan nog. Journalisten die de mensheid willen waarschuwen en tussen u en de overheden en grote machtige organisaties staan.

Verónica Ressia is journaliste bij Canal26 en Diario26 in Argentinië.

Canal26 is een Argentijns televisiekanaal dat is ontstaan in de jaren 90 en is uitgegroeid tot een 24/7 nieuwskanaal.

Verónica Ressia maakt zich enorm veel zorgen over dit hele coronaverhaal en nu vooral over de vaccins. In dit geval de Sputnik vaccins.

Verónica Ressia

Tijdens een uitzending op Canal26 sprak Verónica haar zorgen uit voor het grote publiek en trok ze de geloofwaardigheid van een onderzoeksinstantie uit Engeland in twijfel.

Ze probeert in een aantal woorden in redelijkheid uit te leggen dat er geen enkele logica is om een vaccin te laten toedienen.

Ook in Argentinië is een gedeelte van het volk wakker, zoals we dat wereldwijd zien. Maar de media bereikt andere mensen en het is daarom dat er een discussie ontstond in Argentinië na deze uitzending in februari. Een discussie die niet meer is gestopt. Mainstream proberen ze haar vooral zwart te maken maar ook dat is aandacht. Het llijkt er op dat ze hun eigen graf graven. (bron)

Dit was het eerste fragment tijdens een live-uitzending waarin Verónica veel discussie losmaakte in Argentinië.

video

*We onderschatten onze lezers niet en we weten dat praten over de officiële coronacijfers zinloos is omdat er geen enkele basis meer voor is, maar in artikelen zoals deze moeten we de cijfers wel benoemen omdat het onderdeel is van, in dit geval, het verhaal van Ressia.

Uiteraard werd deze vrouw na dit fragment door de media en politici met de grond gelijk gemaakt en werden er allerlei tegenargumenten op losgelaten door TV-virologen en Instagram-wetenschappers met mooie cijfertjes en altijd oplopende grafieken.

Het is wel hilarisch om te zien hoe het establishment massaal in de verdediging springt wanneer dit soort uitspraken gedaan worden. Alsof ze een klap in het gezicht krijgen.

Er wordt haar ook verweten dat ze op de stoel van de specialisten is gaan zitten. Maar dat is absolute kolder.

Je hoeft geen enkele medische kennis te hebben om te zien dat je laten vaccineren tegen covid volstrekt nutteloos,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: