Voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang

voor-een-open-samenleving,-zonder-test-en-vaccinatiedwang

05-05-21 08:17:00,

Meisje

151.607 ondertekeningen

Wij willen een open en vrije samenleving, waarin iedere burger vrij is om te gaan en te staan waar hij wil. Stop de test- en vaccinatiedwang voor openbaar vervoer, horeca, theaters, kerken, concertzalen en samenkomsten.

PetitieWij

zijn voor een open samenleving, zonder test- en vaccinatiedwang.

constateren

  • Een medisch paspoort of een negatieve coronatest als toegangsbewijs schendt het recht op onze privacy en zorgt voor een gedwongen, permanente medicalisering van gezonde mensen.
  • Het is onderdeel van een alsmaar toenemende controle vanuit de overheid.
  • De vaccinatiestrategie wordt momenteel in rap tempo uitgerold.

en verzoeken

de Nederlandse regering zich te houden aan de menswaardige resolutie van de Raad van Europa en de invoering van een medisch paspoort als toegangsbewijs af te wijzen en te verbieden!

Ondertekenen

Tijdens het opslaan is een fout onstaan. Mogelijk is het op dit moment erg druk. Wilt u opnieuw proberen te ondertekenen? Onze excuses voor het ongemak.

We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:

Tweede Kamer 

Petitieloket:

Einddatum:

11-05-2021 

Petitionaris:

Bas Filippini 

Organisatie:

Partij Vrij en Sociaal Nederland 

Website:

Geschiedenis

150.000 ondertekeningen!

Dank voor jullie steun! 11 mei om 13.00 uur zal Bas Filippini van Vrij en Sociaal Nederland de petitie met alle ondertekeningn aan de Tweede Kamer aanbieden.

Kijk ook s.v.p.

+Lees meer…

op de website van onze beweging voor verdere ondersteuningsmogelijkheden: https://vrijensociaalnederland.nl

27-04-2021

100.000 ondertekeningen !!

Wat een fantastische mijlpaal, 100.000 ondertekeningen! Met nog een week te gaan, op naar de 110! De petitie zal met alle ondertekeningen aan de tweede Kamer worden aangeboden. Ook daarna zal Vrij en Sociaal Nederland zich inzetten om vaccineren vrijwillig te laten zijn.

+Lees meer…

Niet vaccineren mag geen nadelige gevolgen hebben. Als het klopt dat een vaccin beschermt heeft de gevaccineerde medeburger niets te vrezen!

21-03-2021

De Corona-paal, in 1 minuut het juiste perspectief,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: