America’s Frontline Doctors: Niet-gevaccineerden kunnen ziek worden door contact met gevaccineerden – DissidentNL

america’s-frontline-doctors:-niet-gevaccineerden-kunnen-ziek-worden-door-contact-met-gevaccineerden-–-dissidentnl

06-05-21 01:30:00,

Aangezien deze experimentele vaccins “spike-eiwitten” aanmaken, “kunnen” gevaccineerde personen “sommige van deze deeltjes afgeven aan naaste contacten”, waardoor bij hen, ook bij kinderen, ziekte kan ontstaan.

In hun laatste informatiebrief waarschuwde America’s Frontline Doctors (AFLDS) hoe spike-eiwitten die het resultaat zijn van experimentele COVID-19 gentherapie vaccins het vermogen hebben om 1.) de “bloed-hersenbarrière” te passeren en neurologische schade te veroorzaken, 2.) te worden “afgestoten” door de gevaccineerden en ziekte te veroorzaken bij niet-gevaccineerde kinderen en volwassenen, en 3.) onregelmatig vaginaal bloedverlies te veroorzaken bij vrouwen.

Het document, dat vorige week werd uitgebracht onder de titel “Identifying Post-vaccination Complications & Their Causes: an Analysis of Covid-19 Patient Data”, heeft als doel “aanvullende informatie te verstrekken aan bezorgde burgers, gezondheidsdeskundigen en beleidsmakers over ongewenste voorvallen en andere problemen na de vaccinatie als gevolg van de drie experimentele COVID-19 vaccins die momenteel worden toegediend onder EUA (emergency use authorization)” door de U.S. Food and Drug Administration (FDA), meldt LifeSiteNews.

De non-profitorganisatie wees op de duizenden ongewenste voorvallen die verband houden met deze “vaccins” en die zijn vastgelegd door het Centers for Disease Control and Prevention’s (CDC) Vaccine Adverse Event Reporting System (VAERS). “Toch hebben deze complicaties maar een fractie van de aandacht gekregen die aan de bloedstollingscontroverse van J&J is besteed,” betreurden zij met verbijstering en vroegen zich af: “Waarom?”

Bij een nadere beschouwing van deze gegevens, presenteert AFLDS “een aantal belangrijke categorieën van zorg die nog niet publiekelijk zijn geadresseerd door de FDA of CDC,” en beweren dat het falen van deze regelgevers “om deze en andere ‘bekende onbekenden‘ te overwegen een fundamentele nalatigheid is.”

Zij splitsen hun algemene categorieën van bezorgdheid uit zoals hieronder aangegeven:

Ten eerste bestaat er grote vrees voor de ruime verspreiding van deze nieuwe vaccins, die gebruik maken van een nieuwe technologie en zonder volledige goedkeuring van de FDA slechts experimenteel blijven. In plaats van gebruik te maken van een verzwakte antigeenrespons – zoals met conventionele vaccins gebeurt – introduceren deze experimentele middelen iets dat een “spike-eiwit” wordt genoemd in iemands systeem.

“Het duurt jaren om er zeker van te zijn dat iets nieuws veilig is,” bevestigt het AFLDS document. “Niemand weet definitief welke gevolgen dit spike-eiwit op lange termijn zal hebben voor de gezondheid van het lichaam en de hersenen,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: