Een Spuit Vol met Dood – Frontnieuws

een-spuit-vol-met-dood-–-frontnieuws

06-05-21 01:12:00,

Ik heb de laatste twaalf maanden veel geleerd, maar één ding heb ik zeker geleerd en dat is dat er veel meer dwazen, onnozelen en halve garen rondlopen dan ik voor mogelijk had gehouden, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Er zijn, naar het mij voorkomt, natuurlijk veel echt slechte mensen in de wereld – zoals Bill Gates of Hell en Anal Schwab, de man met minder hersens dan een wattenstaafje. Ik wist van hen – ze verstoppen zich nauwelijks.

Maar het is het aantal dwazen, onnozelen en halve garen dat me heeft verbaasd.

Het zijn de dwazen die hun mondkapjes dragen (ze doen hun best om mooie gekleurde mondkapjes te kopen en te dragen, en denken echt dat ze er goed uitzien) en het zijn de halve garen die in de rij staan om een experimentele prik te krijgen die ze niet nodig hebben en die niet doet wat ze denken dat hij zal doen.

Als u geen fan bent van de Victoriaanse woordenschat, dan is het modernere woord “dickhead” (“eikel”) net zo goed geschikt als de woorden die ik eerder gebruikte.

Waar het op neerkomt is dat iedereen die een mondkapje draagt en een van de covid prikken neemt, voor zijn eigen bescherming opgesloten moet worden.

En dan zijn er nog de prik-drummers: de beroemdheden die zo bereid zijn hun enorme kennis over medische zaken te delen en hun luidruchtige, onnozele zekerheid dat de covid-19 prikken geweldig, veilig en effectief zijn.

Het lijkt erop dat iedereen, van de koningin tot Lenny Henry en van de aartsbisschop van Canterbury tot Dolly Parton, nu wordt beschouwd als een expert op het gebied van vaccins en inentingen. Medische experts Meghan en mevrouw Meghan helpen de prikken te promoten, hoewel het me verbaast dat ze tijd hebben gevonden om op te merken dat er iets buiten hun zitkamer gebeurt. Ik vraag me af of deze mensen weten dat onlangs gevaccineerde leraren op een school in de VS te horen hebben gekregen dat ze pas weer naar school kunnen als er meer bekend is over de ‘vaccins’ en de klinische proeven zijn afgerond – dat zal in 2023 zijn.

En natuurlijk zijn internet influencers, op zoek naar een beetje gratis publiciteit, ook op de vaccinatie-bandwagon gesprongen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: