Hydroxychloroquine: de luis in de pels van de vaccinindustrie | Stichting Vaccin Vrij

hydroxychloroquine:-de-luis-in-de-pels-van-de-vaccinindustrie-|-stichting-vaccin-vrij

06-05-21 05:54:00,

Als we een goed werkzaam medicijn zouden hebben tegen COVID-19, dan zou er geen noodzaak zijn voor maatregelen, noch voor het overhaast ontwikkelen en op de markt brengen van een vaccin. In de praktijk heeft hydroxychloroquine bewezen goed te werken als het wordt toegediend in een vroeg stadium in combinatie met zink en Azitromycine. Het werkt, dus het mag niet gebruikt worden?

Op 24 april 2021 is er een Tv-uitzending van ARGOS met de titel: ‘De hydroxychloroquine hype’. Bij de uitzending hoort een artikel over de voorgeschiedenis van Chloroquine en hydroxychloroquine, ook wel HCQ genoemd.

Iedereen die iets heeft gehoord van de succesvolle behandeling van COVID-patiënten door huisarts Rob Elens, weet dat HCQ niet in een laat stadium werkt als mensen vechten voor hun leven op de IC, maar wel heel goed kan werken in de eerstelijnsbehandeling bij de huisarts, als het wordt toegediend in combinatie met Zink en Azitromycine (AZT).

Op zijn site legt Rob Elens uit dat zink het medicijn is, maar dat het een hulpje nodig heeft om zink in de cel te krijgen, een zogenaamde zink-ionofoor:1

“Voorbeelden van zink-ionoforen zijn: Chloroquine (CQ), HydroxyChloroQuine (HCQ), Kinine, Quercetine (QCT).”

Het is onvoorstelbaar dat Argos in haar artikel over hoe het “veelbelovende Chloroquine en HCQ die met een sisser afliep” haar best lijkt te doen om het onjuist gebruik van HCQ (in een laat stadium zonder zink) aanhaalt om aan te tonen dat het middel niet werkt. In de hele aflevering, plus het bijhorende artikel komt het woord zink en het woord vroegbehandeling niet voor. Het is temeer misleidend omdat de indruk wordt gewekt dat alles is onderzocht.

Lennie Derden, onderzoeker UMC Utrecht: “We hebben gekeken welke studies er allemaal liepen over de hele wereld, die dit middel onderzochten we hebben al die onderzoekers gecontacteerd en we hebben zowel de gepubliceerde als de ongepubliceerde studies gevraagd om data aan te leveren en de meesten hebben dat ook gedaan. Die data hebben we allemaal op een goede manier bij elkaar gebracht, en daaruit is gekomen dat Hydroxychloroquine niet werkt en waarschijnlijk zelfs schadelijk is voor de mensen op de intensive care.”2

Als alles zo goed is onderzocht,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: