Ook gevestigde wetenschappers waarschuwen nu dat spike eiwit aangemaakt door Covid vaccins zeer schadelijk is en dodelijk kan zijn – Xandernieuws

ook-gevestigde-wetenschappers-waarschuwen-nu-dat-spike-eiwit-aangemaakt-door-covid-vaccins-zeer-schadelijk-is-en-dodelijk-kan-zijn-–-xandernieuws

06-05-21 01:10:00,

—————————————————————————————————————————————–

Genetische veranderingen luchtwegen en immuunsysteem al door lage concentratie spike eiwit – Aanwijzingen dat gevaccineerden een gevaar kunnen vormen voor ongevaccineerden worden sterker – Een regering die uw gezondheid op het oog heeft zou onmiddellijk stoppen met vaccineren

—————————————————————————————————————————————-

Ook vanuit de gevestigde actieve wetenschap zwelt de kritiek op de Covid-19 vaccins aan. Dr. Lee Makowski, voorzitter van de bio-ingenieursafdeling van de Northeastern University, waarschuwt in het vakblad Viruses dat er steeds meer aanwijzingen zijn dat het spike eiwit, dat op instructie van ALLE corona vaccins door het menselijk lichaam wordt aangemaakt, grote gezondheidsschade en zelfs de dood kan veroorzaken.

Politici, media, en instanties zoals de CDC en het RIVM beweren dat het spike proteïne ‘onschadelijk’ is, en de Covid vaccins die ervoor zorgen dat het lichaam deze proteïne gaat aanmaken, ‘veilig’ zijn. Een groeiend aantal gevestigde actieve wetenschappers zien echter steeds meer aanwijzingen en bewis dat juist het tegendeel het geval is.

‘Schade, ernstige infecties en de dood door deze vaccins?’

De titel van dr. Makowski’s artikel in het vakblad Viruses zegt al meer dan genoeg: ‘Veroorzaken Covid vaccins die bedoeld zijn om immuniteit tegen het spike proteïne te creëren in plaats daarvan schade, ernstige infecties en de dood?’

De researchers ontdekten dat het spike eiwit zelfs in lage concentraties genetische veranderingen in de luchtwegen teweeg brengen, en direct van invloed zijn op de reactie van het immuunsysteem op ontstekingen en virussen. Volgens dr. Makowski lijkt het er zelfs op dat alleen het spike eiwit verantwoordelijk is voor de inmiddels beruchte bloedstolsels, en niet zozeer het (veronderstelde) SARS-CoV-2 virus zelf.

Als dit door meer wetenschappers wordt bevestigd, dan zijn de Covid-19 vaccins – die ongeacht hun werking (mRNA, adenovirus / virale vector, DNA) allemaal coderen voor het spike eiwit – nog gevaarlijker voor de menselijke gezondheid dan kritische wetenschappers sinds vorig jaar reeds vermoedden.

Worden gevaccineerden wandelende besmettingshaarden?

Bovendien wordt het aannemelijk dat dr. Lee Merritt wel eens gelijk kan hebben, en het spike eiwit dat in gevaccineerde mensen wordt aangemaakt overdraagbaar is op anderen. Met andere woorden: gevaccineerden worden wandelende spike-fabrieken, en zouden zo ook ongevaccineerde mensen kunnen besmetten met een schadelijke, potentieel dodelijke auto-immuunziekte.

Wetenschappers van het Sloan Kettering Institute laten een andere,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: