Vakblad Nature publiceert oproep arts voor keiharde aanpak anti-vax ‘terroristen’ door VN – Xandernieuws

vakblad-nature-publiceert-oproep-arts-voor-keiharde-aanpak-anti-vax-‘terroristen’-door-vn-–-xandernieuws

06-05-21 01:37:00,

Niemand wil het horen, niemand mag het zeggen, maar iedereen weet waar dit uiteindelijk op kan uitlopen.

—————————————————————————————————————————————

Terwijl Nederland onder leiding van VVD, D66 en CDA op volle kracht doorstoomt naar het invoeren van officiële discriminatie door de samenleving op te delen in de ‘goede’ (geteste/gevaccineerde) en ‘foute’ (ongeteste/ongevaccineerde) mensen, wordt in de VS het eerste balletje opgegooid voor wat het uiteindelijke doel van zaken zoals vaccinpaspoorten is: het volledig verwijderen van de ‘foute’ mensen uit de samenleving. Het bekende vakblad Nature heeft een oproep aan de VN en alle overheden gepubliceerd om keiharde maatregelen te nemen om ‘anti-vax agressie’ te stoppen. Hier leest u hoe u als ongevaccineerde straks zal worden gezien en behandeld, namelijk als een terrorist.

Het fascisme van moorddadige maniakken zoals Hitler en Stalin is weer helemaal aan het terugkeren. De Texaanse kinderarts Peter Hotez is een dermate extreme corona-wappie geworden, dat hij mensen die kritisch zijn over vaccinaties op één lijn zet met cyber criminelen en nucleair terrorisme. Met regelrechte oorlogstaal roept hij op tot een ‘tegenoffensief’ van de overheden om iedereen die tegen vaccinaties is, aan te vallen en de mond te snoeren.

‘Tegenoffensief tegen nieuwe verwoestende krachten’

‘Het stoppen van de verspreiding van het coronavirus vereist op hoog niveau een tegenoffensief tegen nieuwe verwoestende krachten,’ schrijft Hotez. ‘De inspanningen moeten zich uitbreiden naar het gebied van cyber veiligheid, wetshandhaving, publiek onderwijs en internationale betrekkingen. Een hooggeplaatste inter-agency taakgroep die aan de secretaris-generaal van de VN rapporteert zou de totale impact van anti-vaccin agressie kunnen opmaken, en harde, gebalanceerde maatregelen kunnen voorstellen.’

‘Deze taakgroep zou experts moeten bevatten die complexe wereldwijde bedreigingen zoals terrorisme, cyber aanvallen en nucleaire bewapening hebben aangepakt. Anti-wetenschap benadert namelijk nu een vergelijkbaar dreigingsniveau. Het wordt steeds duidelijker dat er een tegenoffensief nodig is om vaccinaties te bevorderen.’

Politie en leger tegen vaccinweigeraars

Hotez heeft het over ‘gerichte aanvallen op wetenschappers’ die anti-vaxxers zouden hebben gepleegd, maar noemt daarbij niet één concreet voorbeeld. Om deze fictieve ‘agressie’ te stoppen pleit hij letterlijk voor doelgerichte (bewapende) aanvallen op anti-vaxxers. Feitelijk wil hij dus dat de overheid politie en leger inzet om vaccincritici en -weigeraars – in realiteit mensen die weigeren aan deze gen-manipulerende experimenten, die ook volgens de officiële EU-statistieken al enorme aantallen slachtoffers hebben gemaakt,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: