Het Vaticaan en vaccins – verdeel en heers binnen de katholieke kerk neemt toe | Stichting Vaccin Vrij

het-vaticaan-en-vaccins-–-verdeel-en-heers-binnen-de-katholieke-kerk-neemt-toe-|-stichting-vaccin-vrij

07-05-21 09:36:00,

Het Vaticaan is – en nu voor een deel was – een uitgesproken tegenstander van abortus. Meerdere virale vaccins, waaronder COVID-19 vaccins worden geproduceerd met behulp van cellijnen van geaborteerde foetussen. Het DNA van deze “vervuiling” in vaccins, is terug te vinden als lichaamsvreemd DNA in de baby’s die hiermee worden ingespoten.

Op 5 en 6 mei organiseerde het Vaticaan een internationale Conferentie met een “Special Opening Conversation” van Dr. Anthony Fauci, Director of the National Institute of Allergy and Infectious Diseases.1

Het valt niet te rijmen. Het abortusstandpunt valt hiermee aan duigen, en ook in de katholieke kerk is de verdeeldheid een feit. Zo uitgesproken als het Vaticaan zich nu toont voor vaccineren, zo uitgesproken is de verklaring van aartsbisschop Carlo Maria Viganò tegen vaccineren. Waar de katholieke volgelingen gaan staan zal de toekomst uitwijzen…

De verklaring van aartsbisschop Carlo Maria Viganò werd gepubliceerd in het katholieke on-line jouraal “The Remniant. Hieronder volgt de vertaling ervan.2

Verklaring van aartsbisschop Carlo Maria Viganò met betrekking tot de “Vijfde Internationale Vaticaanse Conferentie”

 
Van 6 tot 8 mei 2021 vindt de vijfde Internationale Vaticaanse Conferentie plaats, getiteld: “Exploring the Mind, Body & Soul. Unite to Prevent & Unite to Cure. A Global Health Care Initiative: How Innovation and Novel Delivery Systems Improve Human Health.” Het evenement wordt georganiseerd door de Pauselijke Raad voor Cultuur, de Cura Foundation, de Science and Faith Foundation, en Stem for Life.

Michael Haynes van LifeSiteNews heeft verslag uitgebracht (hier) over de onderwerpen die aan de orde zullen komen en de deelnemers, waaronder de beruchte Anthony Fauci, wiens schandalige belangenverstrengeling hem er niet van weerhield het beheer van de pandemie in de Verenigde Staten op zich te nemen; evenals Chelsea Clinton, een volgeling van de Kerk van Satan en een overtuigd voorstander van abortus; de New Age goeroe Deepak Chopra; Dame Jane Goodall, milieudeskundige en chimpansee-expert; de CEO’s van Pfizer en Moderna; vertegenwoordigers van Big Tech; en een hele reeks abortusartsen, malthusianen en globalisten die bij het grote publiek bekend zijn. De conferentie heeft vijf prominente journalisten als moderators aangetrokken, die uitsluitend afkomstig zijn van linkse mediakanalen zoals CNN, MSNBC, CBS en Forbes.

 

Deze conferentie – samen met de Raad voor Inclusief Kapitalisme van Lynn Forester de Rothschild,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: