Vaccinatiecampagne in Israël: “Catastrofale resultaten op alle niveaus” – Frontnieuws

vaccinatiecampagne-in-israel:-“catastrofale-resultaten-op-alle-niveaus”-–-frontnieuws

07-05-21 10:30:00, © Marco Verch Professional / Flickr (CC BY 2.0) In Israël zijn reeds ongeveer vijf miljoen mensen gevaccineerd met het preparaat van Biontech/Pfizer, wat overeenkomt met ongeveer 60 procent van de totale bevolking. Geen enkel ander land heeft dit tempo van inenting kunnen bijhouden, bericht reitschuster.de. Terwijl een in het vaktijdschrift The Lancet gepubliceerde studie de grote werkzaamheid van het vaccin na de tweede dosis vaststelt, komt een panel van vooraanstaande Israëlische gezondheidsdeskundigen tot een schokkende conclusie:

“De resultaten zijn rampzalig op alle niveaus; er is nog nooit een vaccin geweest dat zoveel mensen schade heeft berokkend”, concludeert het Israeli People’s Committee (IPC), dat eind april zijn rapport over de neveneffecten van het vaccin heeft vrijgegeven. Voormalig jazzmuzikant en huidig auteur van boeken Gilad Atzmon vatte het 25 pagina’s tellende rapport van de IPC, dat in het Hebreeuws werd gepubliceerd, samen en in het Engels is vertaald. De belangrijkste bevindingen van het IPC zijn verontrustend:

“Wij ontvingen 288 overlijdensmeldingen in de temporele nabijheid van de vaccinatie (90 procent tot tien dagen na de vaccinatie), waarvan 64 procent mannen waren. Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid sprak daarentegen van slechts 45 vaccingerelateerde sterfgevallen”.

Als de bovenstaande cijfers geloofwaardig zijn, heeft Israël, dat beweerde een wereldexperiment uit te voeren, verzuimd de resultaten van zijn experiment eerlijk te melden. We horen vaak over bloedstolsels veroorzaakt door het AstraZeneca vaccin. We hebben bijvoorbeeld gehoord van 300 gevallen van bloedstolsels in Europa. Als de bevindingen van het IPC echter authentiek zijn, kan het vaccin van Pfizer alleen al in Israël in verband worden gebracht met meer sterfgevallen dan het vaccin van AstraZeneca in heel Europa”.

Hoogste totale sterftecijfer van het afgelopen decennium

“Volgens het Centraal Bureau voor de Statistiek was er in januari-februari 2021, op het hoogtepunt van Israëls massale vaccinatiecampagne, sprake van een toename van het totale sterftecijfer in Israël met 22 procent ten opzichte van het voorgaande jaar. In feite waren januari en februari 2021 de dodelijkste maanden van het afgelopen decennium, met het hoogste totale sterftecijfer in vergelijking met de overeenkomstige maanden van het afgelopen decennium”.

Volgens de IPC was de stijging van het totale sterftecijfer het meest uitgesproken in de leeftijdsgroep 20-29 jaar,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: