EIS DUIDELIJKHEID! ‘Building Back Better’…!

eis-duidelijkheid!-‘building-back-better’…!

08-05-21 08:30:00, x EIS DUIDELIJKHEID! ‘Building Back Better’…!

2021 © WantToKnow.nl/be

x

Is het je ook opgevallen? We meldden het al in ons artikel over de bewijsvoering van de MASSALE MANIPULATIE rondom deze Corona- ‘pandemie’. (HIER) Plotseling, uit het niets, gebruiken wereldleiders de slogan Build Back Better. Ook onze koning (HIER op seconde 49) en premier Rutte (HIER op seconde 20) verwezen onlangs in hun videoboodschappen voor de Verenigde Naties naar de noodzaak to Build Back Better. Maar waar komt deze slogan zo plotseling vandaan?

Wat bedoelen ze met dit idiote ‘Build Back Better’? En waarom is deze slogan nooit een onderdeel geweest van het publieke debat in Nederland? Waarom spreken zowel de koning als de premier op allerlei internationale bijeenkomsten in het buitenland over de noodzaak to Build Back Better en hebben wij ze hierover in ons land nog nooit gehoord?

Henk Krol en Thierry Baudet zijn 2 van de Kamerleden die geprobeerd hebben een debat hierover in de Tweede Kamer te initiëren. Rutte geeft niet thuis, terwijl ook hij de club-yell stond te stamelen, in een praatje voor de VN. Het is dus meer dan nodig een dergelijk initiatief van de grond te krijgen. Want onze volksvertegenwoordigers zijn uitsluitend verantwoording schuldig aan ons, de soevereine Nederlandse bevolking, en niet aan allerlei internationale organisaties, globalistische instellingen en multinationals.

Daarom eisen we
bij onze volksvertegenwoordigers in de Tweede Kamer
dat deze Kamer een duidelijk antwoord afdwingt
van de regering op bovenstaande vragen. Hoe? Door de Kamer expliciet te vragen
afstand te nemen van
het Great Reset Initiative van
het World Economic Forum.

En daarnaast te eisen dat onze regering voortaan initiatieven en plannen die van grote invloed zijn op onze samenleving (zoals Build Back Better) eerst (!) bespreekt met de Tweede Kamer voor ze internationaal te entameren. Want zo hoort dat in een fatsoenlijke democratie!

Wij hebben HIER op de site het boek van deze nieuwe Führer al besproken. (we gebruiken dit woord ‘führer’ opzettelijk, in relatie tot het boek ‘Mein Kampf’ van Adolf Hitler,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: