Het lockdown paradigma stort in elkaar – Frontnieuws

het-lockdown-paradigma-stort-in-elkaar-–-frontnieuws

08-05-21 07:00:00, © RANT 73 – Digital Art. (CC0 1.0) De lockdown-maatregelen in de VS zijn vanaf het begin scherp bekritiseerd. Intussen gaan steeds meer staten in de VS open, en zij blijken het niet slechter te doen dan de staten die in lockdown zijn. De Amerikaanse auteur Jeffrey A. Tucker zegt dat het lockdown paradigma is mislukt.

Is het lockdown paradigma aan het instorten in de Verenigde Staten? Volgens de Amerikaanse econoom Jeffrey A. Tucker is dat precies wat er gebeurt, bericht de.rt.com.

Het heeft veel langer geduurd dan nodig was, maar het lijkt eindelijk te gebeuren: Het lockdown paradigma stort in elkaar. De tekenen zijn overal om ons heen.

How many more weeks of hospitalization data from Texas will it take for experts and media and Twitter personalities to admit that they were wrong about lifting mask mandates and restrictions and having full stadiums and basically everything pic.twitter.com/ggQRR2ijs6

— IM (@ianmSC) May 1, 2021

Tucker benadrukt enkele zeer kritische feiten in zijn artikel van 19 april voor het American Institute for Economic Research (AIER). Zo heeft de Democratische gouverneur van New York, Andrew Cuomo – ooit door velen beschouwd als een soort held in de aanpak van de Covid-19 pandemie – de laatste tijd veel steun verloren. Zijn goedkeuringscijfers zijn gedaald van 71 procent naar 38 procent. Bovendien gaan er steeds meer stemmen op om Cuomo te laten aftreden. Tegelijkertijd blijkt uit opiniepeilingen dat de Republikeinse gouverneur van Florida en tegenstander Ron DeSantis in de toekomst meer invloed zal hebben in de Republikeinse partij.

Deze opmerkelijke speling van het lot is te danken aan het besef dat de lockdowns een rampzalig beleid waren. DeSantis en zijn running mate Kristi Noem (de Republikeinse gouverneur van South Dakota) zijn de eersten die onverbloemd de waarheid spreken. Hun eerlijkheid heeft hen beide geloofwaardig gemaakt, zegt Tucker.

Tijdens een recente hoorzitting in het Amerikaanse Congres eiste de Republikeinse afgevaardigde van Ohio, James Jordan, van Dr. Anthony Fauci dat hij uitlegde waarom in Michigan, dat lockdownl zit, de ziekte erger uitbreekt dan in het naburige Wisconsin, dat al lang volledig open is. Tucker wijst erop:

Dr. Fauci deed alsof hij de vraag niet hoorde, de kaart niet kon zien,  » Lees verder

%d bloggers liken dit: