Krijgt het recht zijn loop? Deel 2. – EnerzijdsAnderzijds

krijgt-het-recht-zijn-loop?-deel-2.-–-enerzijdsanderzijds

08-05-21 08:33:00,

Dr. Reiner Fuellmich is advocaat en klaagde in de Verenigde Staten met succes Volkswagen aan wegens het dieselschandaal. Ook zit hij de Deutsche Bank op de hielen wegens ‘grootschalige fraude’.
Nu heeft hij zijn focus gericht op wat hij het Covid-schandaal noemt en richt daarbij zijn pijlen vooral op de PCR-test die volgens velen, waaronder de uitvinder Kary Mulis en de bij de programmering van de test betrokken Nederlandse Marion Koopmans, geen besmetting kan vaststellen. Zonder deze onjuiste wijze van gebruik van de revolutionaire test zouden we deze ‘pandemie’ nooit hebben waargenomen is de overtuiging van kritische artsen.
Dit is deel 2 van het interview met belangrijkste punten uit een eerder gesprek dat Fuelmich had met de onafhankelijke journalist Ken Jebsen.

Deel 1 leest u hier.

Wie is Reiner Fuelmich

Dr. Reiner Fuelmich is een Duits-Amerikaanse jurist en advocaat met de reputatie van een pittbull: als hij eenmaal beet denkt te hebben, laat hij niet meer los. Dat heeft de firma Volkswagen gemerkt toen Fuelmich zich vastbeet in de grootste fraudezaak in de automobielindustrie. In 2015 deed de Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA) een voor Volkswagen vernietigende uitspraak. De naar schatting 590.000 gemanipuleerde Volkswagens op de Amerikaanse markt moesten worden omgebouwd totdat ze echt aan de milieu-eisen zouden voldoen. Kosten $ 33 miljard. Het bedrijf moest toegeven dat wereldwijd 11 miljoen Volkswagens met de CO-2 manipulator waren uitgerust. Fuelmich is er nu van overtuigd dat de Covid-crisis een geregisseerde crisis is. Hij ziet deze crisis als een schandaal maar dan op een schaal waarbij de Dieselgate verbleekt.

De rechter is afhankelijk van medische experts

Het probleem in deze zaak is dat de rechters geen medisch expert zijn en hun oordeel moeten baseren op de informatie die hen door opgeroepen experts wordt gegeven. Fuelmich noemt een aantal experts die hij beschouwt als zeer deskundig als het gaat om het onderwerp PCR-testen. Zo noemt hij John Ioannidis, van de Stanford University in Californië, Knut Wittkowski, onderzoeker aan de Rockefeller University (dat zich van de uitspraken van Wittkowski heeft gedistantieerd) en de Nederlandse Pierre Capel, emeritus hoogleraar. Kroongetuige zou zeker moeten zijn Michael Yeadon (de mediale aanval op Yeadon), oud vice-president van farmaceut Pfizer,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: