“Shedding” en zelfverspreidende ‘vaccins’ – Frontnieuws

“shedding”-en-zelfverspreidende-‘vaccins’-–-frontnieuws

08-05-21 07:08:00,

Op internet verschijnen steeds meer berichten over mensen die ernstig ziek worden na contact met mensen die tegen Corona zijn ingeënt. Vooral vrouwen zouden er last van hebben. Er is sprake van onregelmatige menstruatie, hevig vaginaal bloedverlies, ook bij eenjarige baby’s, miskramen, hormonale onevenwichtigheden en andere bijwerkingen.

Nadat een Instagram-gebruikster haar persoonlijke ervaring had beschreven, stroomden de reacties binnen van vrouwen met vergelijkbare verhalen. Het restrictieve Facebook-conglomeraat reageerde prompt door de account van de genoemde gebruikster meerdere malen te schorsen, bericht orbisnjus.com.

Inmiddels is er een debat losgebarsten over de vraag of de gevaccineerden mogelijk verspreiders zijn van tot dusverre onontdekte ziekten, dan wel of het een kwestie is van het zogeheten “shedding”-verschijnsel. Anderen hebben het over de mogelijkheid van een zelfverspreidend vaccin.

Zoals men zich kan voorstellen, is dit onderwerp een heet hangijzer voor de mainstream media. Zij willen zo’n gepresenteerde context absoluut in de “samenzweringsmythen-lade” zien verdwijnen, zonder enige intentie om objectieve opheldering te verschaffen. Wat geen antwoord geeft op de kernvraag of gevaccineerde mensen een gevaar vormen.

Het klinkt velen wellicht volslagen vreemd in de oren dat gevaccineerden de desbetreffende geïnjecteerde virusprotocollen kunnen overdragen op mensen in hun omgeving. In de wetenschappelijke literatuur van het tijdperk dat aan  Covid-19 voorafging, zijn er echter verschillende studies die aantonen dat gevaccineerde personen maandenlang besmettelijk kunnen blijven en ongevaccineerde personen kunnen besmetten met een ingeënte ziekteverwekker. Kortom, “shedding” is een wetenschappelijk bewezen feit.

Daarom heeft de Amerikaanse farmaceutische gigant Pfizer bij zijn dubbelblinde klinische proeven met het op genen gebaseerde mRNA-vaccin Corona in het Pfizer-document met de titel “A PHASE 1/2/3, PLACEBO-CONTROLLED, RANDOMIZED, OBSERVER-BLIND,DOSE-FINDING STUDY TO EVALUATE THE SAFETY, TOLERABILITY,IMMUNOGENICITY, AND EFFICACY OF SARS-COV-2 RNA VACCINE CANDIDATES AGAINST COVID-19 IN HEALTHY INDIVIDUALS” in de rubriek “Beroepsmatige blootstelling” waarschijnlijk bezorgdheid in die zin geuit.  Beroepsmatige blootstelling wordt als volgt toegelicht:

“Beroepsmatige blootstelling doet zich voor wanneer een persoon ongepland direct contact met de interventiestudie heeft, wat kan leiden tot het optreden van een AE (Adverse Event Note). Deze groep mensen kan bestaan uit zorgverleners, familieleden en andere rollen die betrokken zijn bij de zorg voor de specifieke deelnemers aan het onderzoek”.

Even terzijde, twee conceptuele uiteenzettingen over medisch jargon. De interventiestudie verwijst naar personen die het Pfizer-vaccin hebben gekregen als proefpersonen in de klinische proef. 

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: