Prestigieuze pro-vaccinatie Salk Institute impliceert dat de Covid vaccins levensgevaarlijk zijn – Xandernieuws

prestigieuze-pro-vaccinatie-salk-institute-impliceert-dat-de-covid-vaccins-levensgevaarlijk-zijn-–-xandernieuws

09-05-21 07:38:00,

—————————————————————————————————————————————–

Researchers concluderen dat Covid-19 ‘hoofdzakelijk een vaatziekte’ is – Circulation Research: Spike proteïne bevordert longschade – Uw immuunsysteem probeert u TEGEN het vaccin te beschermen

—————————————————————————————————————————————-

Researchers van het prestigieuze Salk Institute, opgericht door vaccinpionier Jonas Salk, erkennen in een wetenschappelijk artikel impliciet dat de Covid vaccins levensgevaarlijke bloedklonters en schade aan zowel bloedvaten als het immuunsysteem veroorzaken. We wezen er eerder deze week al op dat steeds meer gevestigde wetenschappers tot de conclusie komen dat juist de vaccins een grote bedreiging voor de menselijke gezondheid vormen. Vele duizenden Europeanen en Amerikanen hebben hun ‘vrijwillige’ deelname aan dit grootste ‘medische’ experiment aller tijden al met hun leven moeten bekopen, en vele honderdduizenden met hun gezondheid.

Alle in het Westen gebruikte Covid vaccins coderen het menselijk lichaam tot het aanmaken van het spike eiwit, het gevaarlijkste deel van het veronderstelde SARS-CoV-2 virus, met de bedoeling om mensen juist tegen de schadelijke gevolgen van dit spike eiwit te beschermen. Kortom: we laten uw lichaam iets gevaarlijks aanmaken zodat uw lichaam antistoffen aanmaakt tegen datzelfde gevaar, maar hebben geen idee hoe en of dat proces ooit nog wordt gestopt.

Waarom dan niet gewoon de ‘gok’ nemen het virus op te lopen, waar aantoonbaar 99,7% van de bevolking niet of nauwelijks ziek van wordt? Nee, die logische, historisch onomstreden gedachtegang is anno 2021 plotseling zó ouderwets. We mogen niet meer vertrouwen op ons natuurlijke immuunsysteem, maar alleen op wat er uit een spuit komt.

‘Covid-19 hoofdzakelijk een vaatziekte’

De vaccinfabrikanten, politici en media blijven maar beweren dat het spike eiwit onschadelijk is, maar ook het Salk Institute heeft nu geconcludeerd dat die aanname in het geheel niet klopt. Integendeel, in het artikel ‘Het spike proteïne van het nieuwe coronavirus speelt een bijkomende sleutelrol in ziekte‘ waarschuwen de Salk researchers en andere wetenschappelijke medewerkers dat het spike proteïne cellen beschadigt, ‘wat bevestigt dat Covid-19 hoofdzakelijk een vaatziekte is.’

Een ander spike eiwit dat zoveel slachtoffers eist?

De Salk wetenschappers mogen natuurlijk geen directe kritiek op vaccins leveren. Daarom beweren ze in hun artikel dat het spike eiwit zoals dat door de vaccins wordt aangemaakt zich heel anders gedraagt dan het spike eiwit van het veronderstelde virus.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: