Tegenstanders van draadlood gebruik, niet gewenst. Overheden gaan over tot omkoperij!

tegenstanders-van-draadlood-gebruik,-niet-gewenst.-overheden-gaan-over-tot-omkoperij!

09-05-21 07:58:00,

Wanneer ben je tegenstander van draadloos gebruik? Omdat je gewoon aanvoelt dat dit een stap te ver is? Of wanneer draadloos gebruik je beroofd van je gezondheid, je werk en vertrouwde omgeving. Dit gaat er voor iedereen gebeuren als alle wilde plannen doorgaan en onze regering op het standpunt blijft staan dat de digitale wereld draadloos moet zijn. Ons gezin is namelijk een doorsnee gezin die de pech hadden om onder een kerktoren met antenne-installaties te komen wonen in 2003, wat we niet wisten. Twee van de vier gezinsleden reageren flink lichamelijk op de verstopte antenne-installaties (2G 900 MHz) die amper te zien waren en daar de onzichtbare, onhoorbare en niet te ruiken elektromagnetische velden van de drie antennes verspreiden en ons ziek maakten (en meer mensen in dat dorp). En zo worden zoveel mensen, zonder dat ze weten, ziek (tot de dood erop volgt) van de frequenties van alle:
-antenne-installaties voor 2G, 3G, 4G en al 5G;
-mobieltjes (in 2020 heeft 90 procent van de wereldbevolking ouder dan zes jaar een mobiele telefoon);
-DECT-telefoon ( huis telefoon);
-wifi  (wifi is de commerciële naam voor een W-LAN (Wireless-Local Area Network);
-IoT  (Internet der Dingen).

Draadloze of mobiele communicatie betekent verbinding: verbinding tussen apparaten en tussen mensen. In onze samenleving, denken veel mensen,  is deze vorm van contact onmisbaar. Antennes zorgen ervoor dat een telefoon of ander apparaat verbinding maakt met een mobiel- of wifi-netwerk. De grote zendmasten die niet te missen zijn maar ook kleine antennes zoals wifi-hotspots, repeaters en ‘small cells’ nodig voor 5G.

Antenneplicht
Gemeenten moeten in 2021 openbare gebouwen en publieke infrastructuur ter beschikking stellen om small cells te plaatsen. Deze antenneplicht aan de Telecomproviders is volgens het kabinet nodig om ‘toonaangevende diensten aan gebruikers via 5G en 6G aan te kunnen bieden’, zoals o.a. de zelfrijdende auto. Nederland telt nu ruim 46.000 mobiele antennes en daar komen  tienduizenden kleine antennes (slimm cells) bij in het straatbeeld. Zo worden ze geplaatst in bushokjes, lantaarnpalen en gebouwen en protesteren helpt niet want het is wettelijk geregeld in het voordeel van de telecomproviders.

Hoe werken antennes?
Antennes zetten elektrische signalen om in elektromagnetische velden. Deze velden zijn niet te zien, het zijn onzichtbare golven door de lucht.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: