Een krachtige boodschap uit Jeruzalem die iedereen zou moeten zien! – CommonSenseTV

een-krachtige-boodschap-uit-jeruzalem-die-iedereen-zou-moeten-zien!-–-commonsensetv

10-05-21 02:59:00,

Door Avalerion Awakes

Op woensdag 5 mei vond er een Internationale Eenheids gebedsbijeenkomst plaats in Jeruzalem om te bidden tegen het injecteren van kinderen met experimentele genetische Covid-19 vaccins. Het evenement werd gelivestreamed en georganiseerd door de Common Denominator.

De Common Denominator (De Gemeenschappelijke Deler) is opgericht door de activiste Ilana Rachel Daniel. Zij is een gezondheidsconsulente, schrijfster en woonachtig in Jeruzalem, Israël. De Common Denominator staat voor wat ons gemeenschappelijk op een hoger niveau met elkaar verbindt; Een gemeenschappelijke verbinding en bewustzijn die afkomst en geloofsovertuigingen overstijgt, met name in gang gezet door het totalitaire globale coronabeleid, een ‘mass awakening’ if you will. In het geval van de gebedsbijeenkomst zijn experimenten met genetische Covid-19 injecties op kinderen iets waar we ongeacht geloofsovertuiging tegen zijn.

Voor de gebedsbijeenkomst werden mensen uit o.a. de Joodse, christelijke, moslim en Bahai gemeenschappen uitgenodigd. De activist groep die dit organiseerde bestond uit zowel Joodse als christelijke participanten en deze gemeenschappen waren met name vertegenwoordigd in het evenement. De moslimgemeenschap kon niet komen vanwege de Ramadan en een christelijke spreker kwam helaas niet opdagen. Bijzonder was dat aan het einde van het evenement een groepje moslims de mensen van het evenement kwam vergezellen op het gras en hen een ‘thumbs up’ gaven.

De bijeenkomst was zeer interactief, waar mensen naar voren traden en inspirerende Bijbelteksten citeerden, afgewisseld met muziek en speeches. Het evenement was helaas niet bestand tegen de Big Tech censuur en de livestream werd door Facebook geblokkeerd op 249 locaties.

Gelukkig waren er wel een aantal duizend mensen die de livestream op de eigen website van de Common Denominator volgden. Dat is toch waar je de mensen wilt hebben, op je eigen vrije platform. Er waren zoals verwacht zo’n 70 mensen bij de bijeenkomst aanwezig, meldde Ilana. Volgens haar zijn demonstraties in Jeruzalem doorgaans kleinschalig. Het evenement was ook meer gericht op de online community.

U kunt Ilana’s krachtige speech hier op Rumble terugzien met Nederlandse ondertiteling (Tijd: 12:36 minuten): En u kunt het hele evenement hier in het Engels terugzien (Tijd: 59:22 minuten):

Er waren wat technische ‘hickups’ met de livestream, maar ondanks dat, verliep alles heel mooi en was er een goede sfeer van gemoedelijkheid.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: