Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

grote-reset-is-‘een-van-de-grootste-bedreigingen’-voor-democratie-en-vrijheid

10-05-21 04:40:00,

Homepagina » Buitenland » Grote Reset is ‘één van de grootste bedreigingen’ voor democratie en vrijheid

in Buitenland 10 mei 2021 18:30

We moeten niet lacherig doen over de Grote Reset. We hebben hier te maken met één van de grootste bedreigingen voor onze vrijheden en onze democratie, zei het Australische parlementslid Craig Kelly op Sky News.

We moeten het beestje bij de naam noemen en heel hard terugslaan, benadrukte Kelly. Hij noemde onder andere Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum, en WHO-baas Tedros bij naam.

Geen complottheorieën

Het parlementslid wees erop dat ze nu dezelfde tactieken toepassen als bij de klimaatbangmakerij. “Het draait allemaal om sensatie. Ze zaaien doelbewust paniek in de samenleving in de hoop dat mensen hun vrijheden opgeven en politici de soevereiniteit van hun land overdragen aan machtsbeluste bureaucraten van de VN.”

Mensen die dit soort dingen zeggen, worden vaak weggezet als complotdenkers, zelfs door het World Economic Forum. De Grote Reset is geen complottheorie, stelde Sky News-presentator Cory Bernardi. “Het staat allemaal op hun eigen website.”

100 miljoen doden

Een kleine groep zelfverklaarde elites aan de top bepaalt wat je wel en niet mag hebben. Zij willen bepalen wat we eten, hoe we reizen, waar we werken, hoe we onze elektriciteit opwekken. Ze willen de vrijheden vernietigen waar vorige generaties zo hard voor hebben gestreden, benadrukte Kelly.

Totalitaire linkse regimes die dergelijk socialistisch beleid probeerden door te voeren, hebben in de afgelopen eeuw 100 miljoen doden veroorzaakt. “Dat is hun nalatenschap.”

In onderstaand filmpje praat Bernardi met Kelly over de Grote Reset:[Sky News]

4.9 16 stemmen

Beoordeel dit artikel

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen

Aanmelden

waarom?

+

Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal

Volgen

waarom?

© Copyright (c) NineForNews.nl

Lees meer over:
democratie elite Grote Reset Schwab VN WEF

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: