Uiterst gevaarlijke ontwikkeling! Nieuwe groep Wereldgezondheidsorganisatie om de gezondheid en de economie van de hele wereld te plannen – Frontnieuws

uiterst-gevaarlijke-ontwikkeling!-nieuwe-groep-wereldgezondheidsorganisatie-om-de-gezondheid-en-de-economie-van-de-hele-wereld-te-plannen-–-frontnieuws

10-05-21 06:03:00, © The Simpsons De Wereldgezondheidsorganisatie heeftt elf “vooraanstaande” figuren uit de economie, gezondheid en ontwikkeling uit de hele wereld bijeengeroepen als de eerste leden van de WHO-Raad voor de Economics of Health For All (Economie van Gezondheid voor Iedereen).

Dit is een uiterst gevaarlijke ontwikkeling.

Vergeet niet dat de WHO een leidende rol heeft gespeeld bij het wereldwijd opleggen van de lockdowns die moesten plaatsvinden als gevolg van een virus, Covid-19, dat geen ernstige bedreiging vormt voor meer dan 99% van de bevolking, bericht truth11.com.

Nu lijken zij hun autoritaire bereik te willen uitbreiden met een groep “deskundigen” die extreem links-radicaal zijn.

Aan het hoofd van de volledig vrouwelijke groep staat professor Mariana Mazzucato, die heeft verklaard dat de wereld gedwongen kan worden tot “klimaatlockdown”.

Onder degenen die haar vergezellen in de commissie zijn:

  • Econome Stephanie Kelton, die de grootste voorstander is van massale overheidsuitgaven. Zij beweert dat tekorten er niet toe doen en heeft een boek over haar visie geschreven, The Deficit Myth.
  • Senait Fisseha is lid van de Lancet-SIGHT Commission on Peaceful Societies Through Health and Gender Equality.
  • Vanessa Huang, afgestudeerd aan Brown University en tevens student aan het Queer Women of Color Media Arts Project, heeft bijgedragen aan de essaybundel Captive Genders: Trans Embodiment and the Prison Industrial Complex.
  • Kate Raworth is bekend om haar werk over ‘donut economie’, wat volgens haar een economisch model is dat een evenwicht vindt tussen essentiële menselijke behoeften en ‘planetaire grenzen’.

Ik geloof niet dat men ooit zo’n radicale groep heeft gezien die in staat is de wereldmacht op een praktische manier te beïnvloeden. Laat u niet misleiden door de naam van de groep, die suggereert dat het gaat om “De Economie van Gezondheid voor Iedereen”.

Deze groep zal alles in de economie interpreteren als iets dat gecontroleerd moet worden voor de “gezondheid voor iedereen”.

Als de machtsfreaks van het Economisch Wereldforum een belangrijke dekmantel wilden om grote delen van de “Great Reset” te lanceren, dan konden ze het niet veel beter doen dan deze radicalen met de zwaar door Bill Gates gefinancierde WHO als hun globale invloedsmiddel.

Hun eerste ontmoeting was op donderdag.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: