Amerikanen krijgen te maken met brandstof tekorten, daarna is voedsel aan de beurt – Xandernieuws

amerikanen-krijgen-te-maken-met-brandstof-tekorten,-daarna-is-voedsel-aan-de-beurt-–-xandernieuws

11-05-21 01:26:00,

—————————————————————————————————————————————–

Is dit de generale repetitie voor de geplande massale cyberaanval op het Westen?

—————————————————————————————————————————————–

De cyber aanval op de belangrijkste brandstof pijpleiding in de Verenigde Staten had volgens experts al na enkele uren opgelost kunnen zijn, en draagt dan ook alle kenmerken van een ‘false flag’ operatie, bedoeld om het Amerikaanse volk totaal op de knieën te dwingen voor de in oprichting zijnde communistische VN/WEF klimaat-vaccin dictatuur. De eerste benzinepompen staan inmiddels droog, en degenen die nog wel voorraad hebben, verhogen fors hun prijzen. Brandstof gaat mogelijk langdurig op rantsoen, en zodra dit een feit is, volgt onverbiddelijk ook voedsel.

Volgens een IT expert had de Colonial Pipeline van Houston (Texas) naar Linden (New Jersey) al na enkele uren weer kunnen functioneren, omdat beschadigde hardware snel vervangen had kunnen worden, en de meeste computerservers tegenwoordig Virtuele Machines zijn (VM’s). Als alleen de software was aangetast, dan had de storing slechts minuten hoeven duren. De pijpleiding had dus in alle opzichten meerdere backups.

Aangezien een eventueel herstel pas voor het einde van de week is aangekondigd, is de conclusie van deze IT expert dat de brandstoftekorten moedwillig worden veroorzaakt. Trucks hebben nog diesel, maar niet meer voor lang. Zodra die vandaag of morgen stil komen te staan, zullen de supermarkten snel leeg raken, en dreigt er totale paniek en chaos. Na een week staat het land stil, na twee weken loopt ook de drinkwatervoorziening gevaar, en na vier weken is het over en uit met de beschaving.

De gouverneur van North Carolina heeft inmiddels de noodtoestand uitgeroepen, en brandstof tijdelijk (?) op rantsoen gezet. Ook de pompen van de grote maatschappijen zoals Shell en BP ondervinden nu leveringsproblemen. (2)

Generale repetitie voor aangekondigde massale cyber aanval?

De reeds begonnen run op de laatste resten benzine zal daarom gevolgd worden door een run op de supermarkten – tenzij de overheid de pijpleiding binnen enkele dagen weer op gang brengt. Het is namelijk zeer goed mogelijk dat deze ‘false flag’ een test-run, een generale repetitie was voor de grote, door het WEF reeds aangekondigde cyber-crisis, die het hele Westen – dus ook Europa – moet platleggen, zodat de laatste resten verzet tegen de communistische machtsovername van onze landen wordt gebroken.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: