De covid-injecties leiden tot een ongebruikelijk hoog aantal sterfgevallen

de-covid-injecties-leiden-tot-een-ongebruikelijk-hoog-aantal-sterfgevallen

11-05-21 08:40:00,


Zojuist las ik een blogpost van Jon Rappoport over het opzienbarend hoge aantal sterfgevallen na de covid-vaccinaties in de VS.

Dit is mijn vertaling van een cruciale passage in zijn artikel:

“In voorgaande jaren gaat het om grofweg 100 doden per jaar op 250 tot 350 miljoen geregistreerde vaccins. En nu praten we over 3800 doden op ongeveer 150 miljoen covid-shots. En dat niet in een heel jaar, maar in slechts vier maanden.”

Met andere woorden: in de VS ligt het aantal overlijdens vlak na vaccinatie bij de covid- campagne een factor 200 hoger dan bij eerdere vaccinaties met andere vaccins.

De conclusie van Rappoport is dat het covid-vaccinatieprogramma in de VS afstevent op een ramp.

Zelfde beeld

De cijfers uit de VS roepen de vraag op hoe dit in ons land ligt.
Daarbij ga ik uit van de cijfers van het bijwerkingencentrum Lareb. Lang niet alle bijwerkingen worden daar gemeld, maar dat laat ik buiten beschouwing. Ook Rappoport deed dat bij zijn vergelijking.

Op de website van het Lareb lezen we dat er jaarlijks gemiddeld “een paar meldingen“ van overlijden vlak na vaccinatie worden gedaan.

In 2019 waren het er vijf lees ik in het rapport Meldingen van bijwerkingen Rijksvaccinatieprogramma.

Op de Lareb-website lezen we ook dat in de eerste vier maanden van de covid-vaccinaties in 2021 al 286 sterfgevallen zijn gemeld.

Hier staan dus ‘enkelen per jaar’ in 2019 en eerdere jaren tegenover mogelijk zo’n 800 tot 900 in dit jaar (286 x 3).

En dat is een situatie die sterk lijkt op die in de VS.

Eerder al zagen we dit beeld in Israël, waar ongebruikelijk veel oudere mensen overleden vlak na de covid-vaccinaties.

Moratorium nodig

Ook wat de bijwerkingen betreft is de situatie meer dan alarmerend. Dit is een onderwerp voor een ander artikel. Ik verwijs hier alleen naar dit artikel over duizenden meldingen van oogaandoeningen na de covid-vaccinaties en naar evenzovele berichten over menstruatiestoornissen bij pas gevaccineerde vrouwen.

De conclusie lijkt mij duidelijk: dit experimentele programma moet onmiddellijk worden opgeschort. Oftewel: er moet een moratorium komen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: