Lockdown slaat terug: plaatsen met de meest strenge COVID-19 lockdowns hadden de hoogste infectieaantallen – Frontnieuws

lockdown-slaat-terug:-plaatsen-met-de-meest-strenge-covid-19-lockdowns-hadden-de-hoogste-infectieaantallen-–-frontnieuws

11-05-21 10:48:00,

Eindelijk komen er gegevens naar buiten over de effectiviteit van de lockdowns vanwege het Covid-19 virus, en het is nu ontegenzeggelijk duidelijk dat ze het probleem alleen maar erger hebben gemaakt.

Mensen dwingen thuis te blijven vanwege een “groot en eng” virus heeft er uiteindelijk toe geleid dat meer mensen ziek zijn geworden dan wanneer de grondwet niet was opgeschort in een slappe poging een vermeend “levensgevaarlijk” virus met voor veruit de meeste mensen een overlevingskans van 99,99% uit te roeien.

Patiënten in 113 Amerikaanse ziekenhuizen werden gedurende drie dagen ondervraagd over wanneer en hoe zij het Covid-19 virus hadden opgelopen en maar liefst twee derde van hen zei dat het gebeurde terwijl zij “veilig” thuis bleven.

“Zesenzestig procent van de mensen was thuis, wat schokkend is voor ons”, verwoordde de mislukte New Yorkse democratische gouverneur Andrew Cuomo, die duizenden verpleeghuispatiënten vermoordde met zijn rampzalige reactie op de Covid-griep.

In feite stierven meer gewone mensen terwijl ze thuis bleven dan verpleeghuispatiënten, begeleid wonen en zelfs daklozen. Blijkbaar is het niet gezond om mensen in isolatie te dwingen vanwege enge ziektekiemen.

“Dit is een verrassing”, voegde Cuomo toe aan een zaal vol verslaggevers.

“We dachten dat we misschien een hoger percentage frontlijnwerknemers zouden vinden die ziek werden omdat ze naar hun werk gingen – dat dit misschien verpleegsters, dokters, transitmedewerkers zouden zijn. Dat is niet het geval. Het waren overwegend degenen thuis”.

Een ander onderzoek naar de effectiviteit van de thuisblijfbevelen vond ongeveer hetzelfde. Mensen vertellen dat ze constant thuis moeten blijven omdat een virus hen kan doden, veroorzaakt meer doden dan wanneer mensen gewoon hun leven leiden zonder hersenloze angst.

Huishoudens hebben hoogste besmettingsgraad

“Micro-bewijs spreekt het volksgezondheidsideaal tegen waarin huishoudens de plaatsen zouden zijn van eenzame afzondering en geen overdracht”, schrijft Casey B. Mulligan, econoom aan de Universiteit van Chicago.

“In plaats daarvan suggereert het bewijs dat ‘huishoudens de hoogste overdrachtspercentages vertonen’ en dat ‘huishoudens een hoog risico vormen voor de overdracht van [Covid-19]”, aldus fee.org.

Binnen huishoudens waar de leden niet naar buiten gingen en deelnamen aan zogenaamde “superverspreider” gebeurtenissen zoals dineren in een restaurant,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: