10 dingen die we geleerd hebben tijdens de Covid Coup – Frontnieuws

10-dingen-die-we-geleerd-hebben-tijdens-de-covid-coup-–-frontnieuws

12-05-21 07:25:00,

Een mogelijk positief punt van het hele Covid-19 debacle is dat we ongelooflijk veel geleerd hebben over de maatschappij waarin we leven. Dit zal van cruciaal belang zijn als we erin slagen een afdaling naar een nachtmerrie van techno-fascistische slavernij te voorkomen.

We zullen een nieuw begrip krijgen van wat onze wereld is geworden en hoe we willen dat hij in de komende decennia en eeuwen zal zijn. En “wij” betekent wij. Hoewel de meerderheid blijkbaar niets heeft geleerd van wat er is gebeurd, zullen zij dat uiteindelijk wel inhalen, schrijft off-guardian.org.

Het is ondenkbaar dat de kennis die door een wakkere 15% of 20% van de bevolking wordt vergaard, uiteindelijk niet door bijna iedereen zal worden gedeeld. Als de waarheid eenmaal bekend is, heeft het de neiging bekend te blijven. Zoals H.R. Haldeman het zo wijs uitdrukte, “je kunt de tandpasta niet terug in de tube drukken”.

Hier zijn tien dingen die we geleerd hebben tijdens de Covid coup.

1 Ons politieke systeem is hopeloos corrupt. Vrijwel alle politici zijn hopeloos corrupt. Geen enkele politieke partij kan worden vertrouwd. Ze kunnen allemaal omgekocht worden, en zijn dat ook.

2 Democratie is een schijnvertoning. Het is al een zeer lange tijd een schijnvertoning. Er zal nooit een echte democratie zijn wanneer geld en macht hetzelfde betekenen.

3 Het systeem zal voor niets stoppen om zijn macht te behouden en, indien mogelijk, zijn niveau van controle en uitbuiting te verhogen. Het kent geen scrupules. Geen leugen is te schandalig, geen hypocrisie te misselijkmakend, geen menselijk offer te groot.

4 Zogenaamde radicale bewegingen zijn meestal niets van dat alles. Vanuit welke richting zij ook beweren het systeem aan te vallen, zij doen slechts alsof, en dienen om de ontevredenheid te kanaliseren in richtingen die onschadelijk zijn voor de machtskliek en zelfs nuttig voor haar agenda’s.

5 Elke “dissidente” stem waarvan je ooit hebt gehoord via de bedrijfsmedia is waarschijnlijk nep. Het systeem geeft geen gratis publiciteit aan zijn werkelijke vijanden.

6 De meeste mensen in onze samenleving zijn lafaards. Zij zullen alle mooie waarden en principes, waar zij hun hele leven zo prat op zijn gegaan, overboord gooien, alleen maar om de geringste kans op openbare kritiek,

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: