Een kleine pandemie om een wereldregering mogelijk te maken en de kostbare ouderen uit te roeien? – DissidentNL

een-kleine-pandemie-om-een-wereldregering-mogelijk-te-maken-en-de-kostbare-ouderen-uit-te-roeien?-–-dissidentnl

12-05-21 12:26:00,

Weinigen kennen de naam van ’s werelds meester diaboliticus die de afgelopen 40 jaar de koers heeft uitgezet voor de globalistische agenda die zich nu ontvouwt.

De onthulling dat in 1981 een Franse econoom, socialist en politiek adviseur, Jacques Attali, zei dat de last van het voeden van de groeiende pensioenbevolking in westerse naties een economische crisis zou veroorzaken die de geplande uitroeiing van de ouderen zou inhouden door een “pandemie die zich richt op specifieke mensen … een virus dat de oude of de dikke treft … de zwakken zullen eraan bezwijken, en de angstigen en de dommeriken zullen erin geloven en behandeling zoeken” gaat nu de wereld rond via de sociale media.

Jacques Attali was een van de Franse elites die hun homofiele schoothondje Macron aangesteld hebben in samenwerking met mediamonopolist Patrick Drahi.

Dit is wat Attali decennia geleden in gedachten had

Attali ontkende zijn geciteerde tekst “als volledig verzonnen”, dat hij euthanasie bepleitte voor mensen ouder dan 60-65 jaar, en zegt dat zijn verklaring is samengesteld uit “ingekorte zinnen” die zijn ontleend aan opmerkingen die hij maakte tijdens een interview en die later zijn gepubliceerd in het boek L’Avenir de la Vie (de toekomst van het leven) van Michel Salomon.

Ongeacht Attali’s ontkenningen over zijn uitspraken van 1981, wordt hij in 2009 geciteerd als iemand die heeft voorgesteld een pandemie te gebruiken om de menselijke bevolking onder controle te houden, met inbegrip van wereldwijde belastingheffing en een mondiale politiemacht.

Oefening baart kunst

Fast forward naar 2017, toen de VS deelnamen aan een heimelijke SPARS pandemieoefening, een scenario waarin woordelijk de huidige COVID-19 pandemie wordt beschreven. De regering begon met de pandemie-oefeningen waarvan Attali voorspelde dat ze zouden samenvallen met de realiteit dat de beleggingsfondsen van Medicare en de Sociale Zekerheid aan het eind van het decennium door hun geld heen zouden zijn.

Volgen leiders het ritme van de trommel van deze man? Als dat zo is, gebruikt de duivel de meester-diaboliticus van onze tijd, bericht Lew Rockwell.com.

Attali’s gehele getuigenis uit 1981 staat hieronder.

Via Reddit.com:

“De toekomst zal gaan over het vinden van een manier om de bevolking te verminderen.

 » Lees verder

%d bloggers liken dit: